Política · 28 de Novembre de 2018. 18:18h.

Aznar no se sent culpable del procés

Afirmar que és conseqüència de la falta de diàleg és “ras i curt una falsedat”

Aznar no se sent culpable del procés

Portada del llibre de José María Aznar

L’expresident del Govern espanyol, José María Aznar, afirma que és “una falsedat” atribuir la “radicalització dels nacionalismes” a la falta de diàleg. Així ho assegura en el llibre ‘El futuro es hoy’ (Ediciones Península), on Aznar nega “intransigència” envers els nacionalisme català i basc.

“Afirmar que la radicalització dels nacionalismes al nostre país és conseqüència de la intransigència o la manca de diàleg per part dels successius governs i dels partits d'àmbit nacional és, ras i curt, una falsedat”, assevera Aznar.

L’expresident espanyol creu que “és una manipulació palmària de la trajectòria democràtica del nostre país presentar als nacionalismes basc i català com a forces polítiques desplaçades de la política institucional, desoïdes o ignorades”. “Simplement, això no és veritat”, sentència.

Aznar també critica l’“autoculpabilització” de la qüestió catalana per part dels Executius centrals perquè s’obvia la “divisió” dins de Catalunya. “Es parla dels errors de tots els Governs espanyols anteriors en una forma d'autoculpabilització que em sembla bastant estèril i que no té en compte la divisió, més o menys al 50%, entre nacionalistes i no nacionalistes a Catalunya, sempre amb avantatge per als segons”, assegura l’expresident.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 T Creus, Corruptaluña 3 % - 4 %, 29/11/2018 - 06:20

Astut Mas culpable de iniciar un proceso hacia el desastre. Puigfugit, de seguirlo y aumentarlo y Torra de mantenerlo como modus vivendi.