Publicitat
Política · 29 de Novembre de 2018. 20:52h.

Aznar proposa mà dura amb el procés

Creu que el diàleg seria “un error”

Aznar proposa mà dura amb el procés

José María Aznar i Josep Piqué, a la presentació del llibre

L'expresident del Govern espanyol, José María Aznar, considera un “error” dialogar amb els partits sobiranistes i amb un “Govern sectari” que ha situat “les institucions autonòmiques al servei d'objectius de divisió i exclusió”.

“Estic convençut que, després de la gravetat del que ha passat a Catalunya, ignorar o simplement vorejar la llei en favor d'un nebulós diàleg és el pitjor error que es pot cometre”, afirma Aznar al seu llibre ‘El futuro es hoy’ (Ediciones Península).

També adverteix que “donar prioritat a la interlocució amb un Govern sectari” seria “irresponsable i injust” per “aquesta meitat llarga de catalans que reclamen el seu dret a la plena ciutadania, a la Constitució i a la garantia de les seves llibertats”.

Aznar identifica dos problemes que afecten a Catalunya les condicions perquè pugui “desenvolupar-se la vida a la ciutadania constitucional i democràtica". El primer dels problemes que detecta l'expresident espanyol és “la fractura interna” entre els catalans, i el segon és “una crisi creixent de legalitat” que qüestiona la llei com una “pedra angular d'una veritable convivència en termes cívics”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 30/11/2018 - 10:00

Pues cambiad la ley electoral. Para que sea màs representativa.ahh eso.no porque igual sirve para la diputaciòn de Tarragona que.para los escaños nacionales por Guadalajara. Y que bien os repartiìs los oligopolios extractivos entre caciquillos de capital y provincia. Y la desmemoria. Esa es otra. la plebe ya tiene sus podemos y CiUdadanos. A VOTAAR

#2 Tetecohete, Barcelona, 29/11/2018 - 22:23

Don jose maria aznar el mejor presidente de la historia de españa y de largo. Vuelve por favor españa y catalunya te necesitan ante esta panda de izquierdistas, populistas y separatistas que estan llevando este pais a una crisis economica y social sin precedentes y sobretodo por la posible venganza sangrienta de esta izquierda ante lo español

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 29/11/2018 - 21:22

Pues mira, quién lo iba a decir, en eso estamos de acuerdo. El problema es de lealtad. Ni la hubo, ni la hay., ni la habrá. No se puede dialogar con quien no es de fiar y sigue sin serlo.