Publicitat
Política · 17 d'Octubre de 2009. 19:22h.

Aznar reapareix a la "marxa per la vida"

La secretària general del PP participa en la manifestació contra l'avortament

Aznar reapareix a la "marxa per la vida"

Una de les pancartes que es van dur a la manifestació

L'expresident José María Aznar, que portava un temps al marge d'activitats públiques, potser perquè les últimes derivacions del cas gürtel se li s'apropen, ha reaparegut aquest dissabte a Madrid, a la manifestació contra l'ampliació de la llei de l'avortament, coneguda com "marxa per la vida", que ha reunit a diversos centenars de milers de persones.

A més d'Aznar, figuraven a la manifestació, durant la qual i van sentir crits de "¡Zapatero, dimissió!", la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, i la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, encara que el PP, com a partit, no s'ha sumat oficialment a la convocatòria, realitzada per unes 40 entitats antiavortistes.

Estaven també a la manifestació Benigno Blanco, president del Fòrum de la Família, i representants de l'associació Dones contra l'Avortament, integrada, entre altres, per Isabel San Sebastián, Cristina López Schlichting, Isabel Durán, María Vallejo Nájera, Regina Otaola, Teresa Rabal i María Ostiz.

Els organitzadors han imprès 100.000 cartells anunciadors, 800.000 díptics explicatius, 20.000 samarretes amb el lema i el logotip, i 5.000 banderes. La manifestació ha costat 130.000 euros, procedents en la seva majoria d'donacions de particulars.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Emili Rosiñol Vidal, bCN, 18/10/2009 - 11:53

diderot, si tienes la covardia, de encubrirte en un pseudonimo , para evidenciar tu vacio mental, para criticar la información en si.No los comentarios libres de quienes son mas independientes que tu, llamate hanna montana , no diderot.

#2 Diderot, Gandesa, 18/10/2009 - 10:15

Emili, la ironia, si s\'utilitza, cal fer-ho bé, sinó es cau en el ridícul.

#1 Emili Rosiñol Vidal, bcn, 17/10/2009 - 19:54

Hay que seguir la doctrina de la iglesia.Que respeta a la mujer como madre, hermana , esposa, hija , doméstica.....etc.Que para eso, Dios , que es un señor mayor con barba, lo tiene bien dispuesto y ordenado.Ademas es la única verdadera.Amén.