Publicitat
Política · 19 d'Octubre de 2009. 17:21h.

Aznar retreu a Nebrera tenir "ambiciones personales"

Considera la seva actitud "insultant" i la fa fora "de inmediato" de FAES

Aznar retreu a Nebrera tenir "ambiciones personales"

Imatge de la carta

El secretari general de FAES, Jaime García-Legaz, ha comunicat a la diputada del PPC Monserrat Nebrera el seu cessi "inmediato" com membre del Consell Assessor de l'Institut Catalunya Futur-FAES en una carta en la qual anuncia que aquesta fundació emprendrà accions legals contra ella.

García-Legaz es refereix a les "falsedades" que, segons afirma, conté el llibre de Nebrera 'En legítima defensa'. El secretari general de FAES recorda a Nebrera que ell va estar present en aquesta reunió, que es va celebrar en la seu de FAES el passat 19 de febrer a les 18.30 "a petición" de la diputada del PPC.

García-Legaz recalca que parteix de la informació publicada sobre el contingut d'aquesta trobada és "radicalmente falsa" i, en concret, afirma que Aznar "jamás se refirió al pueblo catalán en los términos despectivos" que Nebrera refereix al seu llibre.

Recorda a Nebrera que va ser ella la que, en conversa telefònica amb ell, va sol·licitar la reunió "como miembro del Consejo Asesor del Instituto Catalunya Futur-FAES y con el fin de hablar de asuntos relativos al Instituto".

"Tras unos minutos de conversación, quedó claro que el objetivo de la reunión era muy distinto y no tenía nada que ver con el Instituto Catalunya Futur, sino que tenía por objeto sus ambiciones personales dentro del Partido Popular de Catalunya, para lo que solicitó apoyo. Obviamente, eso dio lugar a que se diera por finalizada la reunión con carácter inmediato",  afirma García-Legaz.

El secretari general de FAES afegeix que li resulta "incomprensible el carácter insultante" de les paraules de Nebrerarncap a una fundació de la qual ha format part "hasta el día de hoy" i en la qual ha participat "de forma continuada durante los últimos años a iniciativa propia".

En la carta, García-Legaz comunica a Nebrera la seva cessi amb caràcterrnimmediat com membre del Consell Assessor de l'Institut CatalunyarnFutur i li anuncia que han posat aquest assumpte en manos de los abogados de la Fundación, que están analizando las acciones legales oportunas".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Marti, Badalona, 20/10/2009 - 07:15

Aznar tu sigue "dandole a la BOTELLA", La Nebrera es demasiado para ti.
Nebrera has estat molt de sort quan aquest alcholic t'ha fet fora de les FAES, aixi t'has estalviat fer la carteta de despedida. Aupa Nebrera

#3 David de Germà i Mercer, Mollet del Vallès, 19/10/2009 - 21:39

Ui, que la facin fora de FAES. Em sembla que això honora a la Nebrera més que altra cosa. Els del PP sou patetics i l\'Aznar el rei dels catalanofobs.

#2 Xavier, Sant Sadurni, 19/10/2009 - 20:40

Qué pasa ? Os pica que alguien dentro de FAES os lleve la contraria ? Se demuestra que la derecha española es tanto o más rancia que la catalana !!!

#1 Josep-Maria, Barcelona, 19/10/2009 - 20:38

"En legítima defensa"? ¿És que l'havia atacat algú? Em sembla que aquesta senyora té un ego de l'alçada de la catedral de Burgos