Publicitat
Política · 5 de Juny de 2018. 21:06h.

Aznar s’ofereix per refer el centredreta

L’expresident espanyol assegura que “estaria encantat de participar en la seva reconstrucció”

Aznar s’ofereix per refer el centredreta

José María Aznar

L'expresident del Govern espanyol, José María Aznar, s'ha ofert a “reconstruir” el centredreta espanyol. “Allò que estava unit, avui està desunit, i a més de dividit, malauradament, sembla que enfrontat”, ha assegurat durant la presentació del llibre ‘No hay ala oeste en la Moncloa’, de Javier Zarzalejos.

“El centredreta nacional està desarticulat. Des de la meva posició actual, i no des de cap altra, estaria encantat de participar en la seva reconstrucció”, ha afirmat José María Aznar, qui ha destacat que el centredreta ha de recueprar “els seus senyals d'identitat” per oferir “un sòlid projecte de confiança per als espanyols”.

L'expresident espanyol ha manifestat que “no tinc cap compromís amb un partit, ni em considero militant de res, ni em sento representat per ningú”. “El meu compromís és amb el meu país, Espanya, i amb els espanyols, des d'una posició de total independència política”, ha afegit.

D'altra banda, Aznar ha asseverat que “Espanya viu avui una situació política molt delicada” per “un intent de cop d'Estat a Catalunya”. L'expresident ha lamentat que “el moviment colpista a Catalunya no ha estat desarticulat” amb l'aplicació del 155.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 Alejandro, Barcelona, 06/06/2018 - 21:37

Tú de centro? de centro de qué, si estás más escorado a la derecha que ya te confundes con los ultras. ¡¡Jesúspordios!!!

#3 botifler1914, sINITACA, 06/06/2018 - 10:26

Visto su ojo clínico para los fichajes, mejor si se dedica a reconstruir un cartel de la droga.

#1 Rodejet, Barcelona, 05/06/2018 - 21:27

Aznar i Guerra se senten defraudats pel seu fill taronja.
El fill bord del nacionalisme espanyol ha defraudat al germà de Juan Guerra, el de los cafelitos i al sogre d'Alejandro Agag, que qui sap si sortir`aviat en els papers de Bárcenas.
Corrupció i nacionalisme a gogó !!.