Política · 12 d'Abril de 2019. 22:02h.

Aznar torna a Catalunya

Fa campanya per primer cop setze anys després

Aznar torna a Catalunya

José Maria Aznar, amb Cayetana Álvarez de Toledo i Alejandro Fernández, durant l'acte a Barcelona (foto: PPC)

L'expresident del Govern espanyol, José María Aznar, ha tornat a participar en una campanya electoral a Catalunya setze anys després del seu últim míting de partit, quan va acompanyar el 2003 a l'aleshores candidat a la Generalitat, Josep Piqué. “No podem permetre que els colpistes d'ahir tornin a ser els colpistes de demà”, ha assegurat.

Aznar ha acompanyat la candidata del PPC per Barcelona a les eleccions generals, Cayetana Álvarez de Toledo, en un acte celebrat aquest divendres a l'hotel Grand Marina. L'expresident de l'Executiu central ha acusat a l'independentisme de voler “la batasunització de Catalunya”.

“Els que encoratgen la violència al carrer i estan per la batasunització de Catalunya no saben que aquest partit sap molt bé, de vegades terriblement bé, el que és resistir l'assetjament”, ha afirmat davant unes 800 persones. Aznar ha manifestat que els independentistes “han perdut el sentit de la realitat” i “saben que per trencar Espanya, abans han de trencar Catalunya, i en això estan”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 13/04/2019 - 16:09

Han resucitat a Fumanchu.

Ja els hi esta be.

#4 Neferu, BArcelona, 13/04/2019 - 12:25

Pues no tengo claro yo que la presencia de Aznar en Catalunya les beneficie a los populares, es más, creo que les perjudica. Aznar es un poco siniestro y su presencia siempre me hace recordar la intervención de España en Irak buscando las armas de destrucción masiva que, al final no aparecieron por ningún lado

#3 ferran, rugby, 13/04/2019 - 10:15

tu pacto del majestic derivó en un cordón sanitario contra tu PP,josemari...

amb tú va començar tot...

#2 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 13/04/2019 - 09:11

"¿Dònde estabas? ¿Dónde estabas? En los malos tiempos, donde ni siquiera conseguì hacerme oir la voz. ¿Dónde estabas? dimelo, tù como el resto. Vamos dimelo, olvidas con facilidad...".....canciòn letra La Unión

#1 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 13/04/2019 - 04:01

Uyyy Aznar ha vuelto a Catadisney ... el malo de la película....el que invadio Irak .... el que desplego los mossos .... fue un pardillo, que iba de buena fe.