Política · 12 d'Octubre de 2016. 08:53h.

Badalona desafia el jutge

El tercer tinent d’alcalde estripa l’auto judicial que els obliga a fer festa

El tercer tinent d’alcalde de Guanyem Badalona en Comú, José Téllez, ha estripat davant les càmeres l’auto judicial que impedia treballar els funcionaris amb motiu del dia de la Hispanitat, tal i com mostra el vídeo de Ser Catalunya. "Vinga, a treballar!", ha dit abans d'obrir les portes.

Els càrrecs electes de l'Ajuntament de Badalona atenen avui els ciutadans, entre les vuit del matí i les dues del migdia. És el seu gest polític de desafiament a la decisió judicial que els obliga a fer festa aquest 12 d'octubre, Dia de la Hispanitat.

L'alcalde accidental de Badalona i cinc regidors han entrat a l'edifici uns minuts i, tot seguit, han tornat al carrer on atenen a les persones que els consultin. L'equip de govern acusa directament el PP d'estar al darrere de la decisió judicial contra el consistori badaloní.

El jutge els ha prohibit treballar per no perjudicar l'interès general perquè és una festa estatal. Però aquesta decisió judicial no els ha deixat marge d'actuació, tal com denunciava el primer tinent d'alcalde, Oriol Lladó: "És una decisió que ens dol i que com ajuntament defensarem la nostra posició als estaments que pertoquin."

José Téllez
Publicitat
Publicitat

147 Comentaris

Publicitat
#92 FANATICS FARISEOS. CAT, Barcelona, 13/10/2016 - 11:08

Sr Tinent d'Alcalde
Sr servidor public

Que podre fer jo EL MATEIX que voste
quan tinqui algun requeriment del Ajuntament
per pagar el impostos municipals?
els podre ESTRIPAR publicament

Es lamentable que els servidor publics
MOSTRIN
aques menyspreu provocacio i fanatisme

FENT PAIS.KAT

#91 Ximo, Tortosa, 13/10/2016 - 11:04

Tant costa aprendre que es diu interlocutòria, i no " auto "

#90 botifler1914, Sinitaca, 13/10/2016 - 09:48

A ver si en las duchas de Can Brians es tan chulo el concejal....

#89 Ortiz, bcn.España, 12/10/2016 - 22:24

En Cataluña una parte importante de los ciudadanos nos sentimos españoles. Mostrar desprecio hacia Fiesta Nacional de España es mostrar desprecio hacia todos nosotros.
Esta gente no sabe lo que es la democracia ni lo que significa el respeto hacia los demás.

#89.1 Pere, Barcelona, 13/10/2016 - 09:07

Vete a tu pueblo. Españolorro

#88 Cata.....quéééé??????, Montcada i Reixac, 12/10/2016 - 21:25

Baños eres politicamente un "SINVERGUENZA y un oportunista" vas en busca de la foto y de la cámara,mañana la Heredia te sacará y seguirás cobrando ya que como musico,escritor o periodista,no te comes nada,hasta el otrora compañero tuyo,no quiere que lo sobes delante las cámaras.