Publicitat
Política · 24 d'Octubre de 2012. 19:06h.

Badia culpa el PP de la seva dimissió

"En tot aquest episodi, diria que hi té molt a veure les reaccions del govern del Partit Popular d’Espanya"

Badia culpa el PP de la seva dimissió

Badia, en una imatge d'arxiu

L'eurodiputada del PSC Maria Badia culpa el PP de la seva dimissió com a secretària general de la delegació socialista espanyola al Parlament Europeu, després de denunciar a la UE "les amenaces militars" en una carta conjunta amb d'altres eurodiputats catalans.

En una carta explicant els motius de la seva renuncia, Badia lamenta que "en lloc d'amoïnar-nos i condemnar les amenaces fetes contra Catalunya, es condemna els signants d’una carta que justament demanen més diàleg i menys visceralitat".

"En tot aquest episodi, diria que hi té molt a veure les reaccions del govern del Partit Popular d’Espanya en relació a les peticions de Catalunya. Unes reaccions que si les comparem amb les del Govern del Regne Unit en relació a Escòcia queden molt mal parades", afegeix.

Segons Badia, "les del Govern d’Espanya són d’immobilisme i de crispació. Les del Govern del Regne Unit, de diàleg i de buscar solucions: una lliçó de democràcia que aniria bé aprendre tant des de Espanya com des de Catalunya. Hem de ser prudents perquè tot és molt fràgil, però la prudència no ens ha de deixar muts".

També comenta que "se m’ha dit que no s’havia d’internacionalitzar el conflicte, però és que la carta no va dirigida a Nacions Unides, sinó a una comissària de la UE que justament és responsable dels drets de ciutadania europea".

"La realitat és que el contingut de la carta s’ha sobredimensionat, s’ha manipulat i s’ha instrumentalitzat de manera que ha creat una forta incomoditat en diferents sectors", assegura.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 ROSA, LLEIDA, 26/10/2012 - 08:09

Sra. ja que ha sigut prou valenta per signar l'escrit no ho espatlli tot dient que la culpa es del PP, aquets tenen la culpa de moltes coses, però els de PSC i PSOE igual eh

#5 Sansito, Barcelona, 25/10/2012 - 10:19

Pels socialistes la culpa de tot és del PP. Ja és hora que mireu al vostre voltant i veieu que el que dia passa any empeny s'ha acabat. El bla bla bla no val pas res. Mireu el poble de Catalunya el que vol i ho entendreu.

#4 takolo3, Donostia, 25/10/2012 - 09:22

Esta desde luego tiene tan poca personalidad que se arrepiente segun lo que digan sus rivales ?!?!?

Increible

#2 Ramon de les olives, Barcelona, 24/10/2012 - 20:45

No ens enganyi senyora, el que li molesta és que ara cobrarà menys sou ja que només serà una simple eurodiputada.

#1 josep vicent, llíria, 24/10/2012 - 20:22

típic, la culpa és dels altres.