Publicitat
Política · 11 de Febrer de 2020. 16:37h.

Baixa a Perpinyà abans del míting de Puigdemont

Plega la delegada del Consell de la República

Baixa a Perpinyà abans del míting de Puigdemont

La presidenta de la delegació a la Catalunya Nord del Consell per la República, Júlia Taurinyà,

La presidenta de la delegació a la Catalunya Nord del Consell per la República, Júlia Taurinyà, ha anunciat a través de twitter que ha dimitit del seu càrrec dues setmanes abans del míting de Puigdemont a Perpinyà. Taurinyà feia poc més de quatre mesos que ocupava el càrrec.

"Acabo de dimitir de la presidència de la Delegació nord-catalana del Consell per la República. La meva incursió en el món de la política haurà durat poc més de 4 mesos. Motius diversos: ideològics, relacionals, professionals i de salut. A cuidar-se! Seguim!" ha escrit en la piulada.

86642-11.jpg

La dimissió de Taurinyà es produeix dues setmanes abans de l'acte polític organitzat pel Consell per la República a Perpinyà, on participarà l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, els exconsellers Toni Comín i Clara Ponsatí i l'expresident de la Generalitat Artur Mas, entre altres personalitats. El míting serà el proper 29 de febrer a la capital de la Catalunya Nord.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro, 12/02/2020 - 12:37

A ver... ¿y no será que la "Sûreté..." le ha dado un toque... aquí a la "delegada...? ya se sabe que "La France..." con esto del separatismo, no se anda con gilipolleces... que le pregunten a los corsos, a los bretones, a los polinesios... vámos..., que no creo que les haga gracia un separatismo catalán en el Rosellón.

#11 no soy nadie, barcelona, 12/02/2020 - 08:43

potser no tenia la mida de pit adecuada... (o es veu en un fregat important, no crec que França estigui per festes dels barrufets)

#11.1 Pajillerus per la andapandansia, Onanistas del mundo, uníos!!, 12/02/2020 - 14:57

Pues yo la veo bastante bien dotada para los estándares de la republiqueta.
Arrrf, aaarrrrrffff, aaarrrrrrff...

#10 Flanagan, Tabarnia City, 12/02/2020 - 08:13

Algo habrá hecho el Vivales.

#9 Ojotuerto, Calafell.tab, 12/02/2020 - 07:40

En la Catalunya Nord los que han mantenido lo poco que queda de català han sido los gitanos. Y el nacionalismo premia a los musulmanes que no van a hablar catalàn nunca. En Perpinyà con tanto musulmàn, el Vivales se sentirà como en casa.

#8 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 12/02/2020 - 01:51

No se si sabeu que el Ilustre Diputado del Reino de España Don Juanga Rufian i Romero acaba de engrandir encara mes el seu aura d´home brillant i fi, cult, ilustrat i mejador de croquetas por cuenta ajena asgurant amb aquell tumbao que tienen los guapos al caminar que es gasta que els patos croan

Aixi, por delante i por detras el Ilustre Diputado