Publicitat
Política · 22 de Març de 2019. 12:34h.

Baixada de pantalons

Torra treu la pancarta i anuncia que es querellarà contra la Junta Electoral

Baixada de pantalons

Funcionaris de la Generalitat han retirat la pancarta en suport als presos polítics que penjava del balcó de Palau. Al mateix temps, el president Quim Torra ha emès un comunicat on recorda que "la Junta Electoral Central espanyola ha ordenat a la Policia de Catalunya que retiri les pancartes, llaços i estelades que puguin haver als edificis de la Generalitat".

"El president de la Generalitat, Quim Torra, respecta l’actuació dels Mossos d’Esquadra en les seves funcions de policia nacional de Catalunya, així com quan actuen de policia judicial de la justícia espanyola".
 
"Avui mateix, el president presentarà un recurs contenciós administratiu contra la decisió de la Junta Electoral demanant la suspensió immediata dels seus acords. També els anuncia que la setmana vinent presentarà una querella per un presumpte delicte de prevaricació d’aquest organisme de l’Estat".

"Les resolucions de la JEC són manifestament injustes perquè són arbitràries, com es demostra a la notificació d’ahir al vespre, on exigia al president fer coses que la Llei no li permet".

"Els membres d’aquest organisme veuen una greu vulneració de la llei en un cartell, però no veuen cap irregularitat en el fet que un partit polític faci campanya des de l’estrada del Tribunal Suprem, on dos membres de la JEC estan jutjant diversos candidats a les pròximes eleccions espanyoles i municipals".
 
"El cap del Govern vol deixar clar que no s’aturarà en la defensa de la llibertat d’expressió, amb totes les conseqüències que hagi d’assumir. Així, denuncia una vegada més l’estat demofòbic que vulnera els drets civils més elementals dels catalans, inclòs el dret d’autodeterminació".
 
"Finalment, el president de la Generalitat convida i anima els ciutadans a omplir els balcons de pisos i cases amb estelades i llaços grocs".

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#24 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 22/03/2019 - 23:27

Y tambien se querellara contra el pato donald y el director de big mouth. Los letrados la presentaran en la ONU.

#23 Lo tortosí, Tortosa, 22/03/2019 - 17:12

Més que una baixada de pantalons ha estat de calçotets. Este traste se precia de valent quant en realitat és empastrat al caquetón de Peret de Poca Temó. Si los generals Cabrera i Prim catalans de pura cepa i amb los collons com un bou observessin la covardia dels Torra, Puigdemont, Rovira, Gabriel, etc. los agafaria una malagana.

#22 M, Sabadell, 22/03/2019 - 16:44

Ejemplo de una república de cagones, llorones, protestones y quejicas.
Igual que niños mimados y malcriados.

#21 Capit@n España, Purgandus populus!!, 22/03/2019 - 16:37

Mama , ca.ca!!!!

#20 Nudistes per la independència, L´Escala de Les Anxoves, 22/03/2019 - 15:44

Quina vergonya...jo,si fos el MHP bis,penjaria els meus calçotets al balcó de Palau. Però n´hi ha que som massa avançats per a questa societat retrògrada i tèxtil.