Publicitat
Política · 18 de Maig de 2021. 18:02h.

Baixada de pantalons de Rufián

Ja no diu que Junts és "la ultradreta"

El portaveu d'ERC a Madrid, Gabriel Rufián, ha canviat la seva opinió sobre Junts per Catalunya després que ambdues formacions hagin segellat l'acord de Govern per a la investidura de Pere Aragonès. Sis dies després que qualifiqués Junts com la "dreta independentista" i l'equiparés a "la ultradreta i la dreta espanyola", Rufián ha afirmat aquest dimarts que "potser no és tan de dretes com es diu".

El líder d'Esquerra a Madrid ha destacat que "nosaltres amb Junts hem aprovat un impost a la banca, hem aprovat un impost a les nuclears, hem aprovat una renda mínima garantida..." "Tant de bo aquí, al Congrés, hi hagués una dreta d'aquest tipus", ha sentenciat.

Gabriel Rufián s'ha mostrat convençut que ERC i Junts tindran "contradiccions" en el si d'un Govern que serà "complicat", i ha defensat que al Congrés totes dues formacions independentistes mantindran, "des d'espais ideològics diferents", la coordinació que diu que han vingut mantenint des de fa anys en els assumptes relatius a Catalunya.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#23 JOSEP EL AVI DE CARDEDEU , BAIXADA DE PANTALONS DE E.R.C., 19/05/2021 - 19:29

NO Nomes Gabriel Rufian a fet una BAIXADA DE PANTALONS . u a fet TOTA LA E.R.C. De PERE ARAGONES El Futur President de Catalunya Devant de JXCAT DEVANT DE PUIGDEMONT .EL Consell de la Republica desde WATERLOO Controlaran al President PERE ARAGONES E.R.C. Seran Titelles de PUIGDEMONT .Algu que Comença malament ..

#22 David, Mataro, 19/05/2021 - 18:19

Quedate en madrid bocazas porque aqui cada vez que abres la boca la cagas.

#21 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 19/05/2021 - 15:28

Con esas últimas declaraciones, sólamente le quedaba retractarse, o lo echan a los tiburones como al Cuevillas.

#20 Nudistes per la independència, L´Escala de Les Anxoves, 19/05/2021 - 15:10

L´altre dia diu que dorm sense roba i ara s´abaixa els pantalons...aquest noi cada dia m´agrada més! Dempeus! Seguim! En pilotes!

#20.1 La Mare Superiora, Saint Kitts and Nevis, 19/05/2021 - 16:41

Vostès podrien venir de parella a jugar al pòker amb les noies del club,jijijjijiiii.

#19 Capit@n España, el pijama de postre, 19/05/2021 - 15:10

Gabriel Rufian galeutier de ERC para asuntos charnegos y población no aria tiene que representar su difícil papel: convencer a los castellanoparlantes de Cataluña y españoles no catalanes de que la "Republica Supremacista Catalana" no es ningún peligro para ellos. El pobre hombre, salvando esa contradicción, hace lo que puede.