Publicitat
Política · 4 de Febrer de 2022. 08:48h.

Baixada de pantalons en dues setmanes

La Mesa del Parlament deia el 21 de gener que "no permetrem la ingerència"

Baixada de pantalons en dues setmanes

La presidenta del Parlament, Laura Borràs; va donar suport a Pau Juvillà el passat 21 de gener en una roda de premsa on es va assegurar que "no permetrem la ingerència" de la JEC i que "defensarem la sobirania del Parlament".

La vicepresidenta primera, Alba Vergés; la secretària segona, Aurora Madaula; i el secretari quart, Ruben Wagensberg; també van comparèixer al costat Juvillà, que va defensar que "la JEC no és un organisme judicial".

El cupaire va remarcar que "per això, compareixem juntes i fermes contra la repressió per insistir que donarem una resposta conjunta a aquest nou atac a la sobirania del Parlament". "Cal una resposta antirepressiva col·lectiva", va reivindicar.

"Que per mantenir llaços grocs s'inhabilitin càrrecs escollits democràticament evidencia la suspensió democràtica flagrant en la que estem immersos i que no pensem normalitzar" i ha fet una crida a "convertir la repressió de l'Estat en lluita política", va reclamar.

68269-mesa.jpg

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#5 Josep, Olot, 04/02/2022 - 13:42

"Ni un pas enrera" jajajajajajajaja... pallassos, que sou uns pallassos !!!!

#4 Sergi , Bcn , 04/02/2022 - 11:14

Esto es el parlament o un circo? Se acerca a lo segundo. Para que le pagamos 140.000 euros a esta?

#3 Sandokana, Santa Coloma de Gramenet, 04/02/2022 - 10:02

Se les vio si es natural o de bote, lo que cada uno quiera por supuesto (zumo por ejemplo).
Aquí vendría a pelo el comentario de la serie LQSA de T5 Antonio Recio Matamoros.

#2 Marcial Heredia, el circo de la tele, 04/02/2022 - 09:44

El BOPC ha publicado hoy la baja del cupero. La bajada de faldón ha sido oficializada. Cualquier persona mínimamente observadora veía que ella decía una cosa pero la pandereta mostraba lo contrario. El enorme lamparón marrón café que lucía la pandereteira en la falda mesa-camilla anunciaba el fatal desenlace. Se lo había hecho encima.

#1 Laura Burrós 1714, Ítaca, 04/02/2022 - 09:39

Ha estat com la declaració d’independència fake, moltes proclames, moltes hores greus però no tenen collons de fer res del que amb tan vigor anuncien. Són grotescos, ridículs, patètics, ineptes i molt però que molt covards.

#1.1 Nombre de César Tengo , El Prat de Llobregat, 04/02/2022 - 10:04

Pero cobran...
Eso es al fin y al cabo lo que cuenta.
Igual al soci no sé li pot enganyar....
Però a los votantes que subsisten, que cogen trasnportes abarrotados en los que los virus y la sarna campa por sus respetos, gente sin futuro, inchada a ansiólitcos, siguen colaborando apiquinando para la Caixa de Resistència y creen a pie juntillas por

#1.2 Nombre de César Tengo , El Prat de Llobregat, 04/02/2022 - 10:05

que sea apretando el culete, en que con la independencia vivirán mejor...
Es como si les toca el euromillones, porque si son coherentes no deben apostar nada que haga ganar dinero a Ecspanya, que dicen como si devolvieran el calimocho ingerido de mala calidad.