Publicitat
Política · 29 de Gener de 2013. 11:48h.

Baixes a Solidaritat després del congrés

El cap de llista per Tarragona i la responsable de la sectorial d'Esports deixen el partit després del congrés

Baixes a Solidaritat després del congrés

Pereira, en una foto d'arxiu

El cap de llista de Solidaritat per Tarragona a les darreres eleccions al Parlament, Albert Pereira, i la la fins ara responsable de la sectorial d'Esports, Àstrid Barqué, han abandonat el partit després del congrés extraordinari que la formació va celebrar aquest cap de setmana passat a Vic.

En un missatge publicat al seu perfil de Facebook i de Twitter, Pereira expressa que "avui és el primer dia des de fa exactament 23 anys (gener del 1990) que no sóc militant de cap partit. Però continuo sent, més que mai, militant independentista".

El mateix dissabte del congrés, Barqué ja va expressar al seu Twitter que "els adherits de SI han votat una executiva que no crec que canviï massa les coses. Ja no em sento representada per aquest partit" i va afegir que "ja fa temps que no n'estava convençuda, però ara sí que tinc clar que és la fi de la meva militància a SI, una llàstima".

El congrés va aprovar una candidatura continuista on repeteixen Bertran i López Tena, que repetirà com a secretari de política institucional. Dels tres exdiputats, només el president Toni Strubell ha deixat el lloc a Núria Cadenes, un relleu anunciat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Ese portugues ... es!, The becooked city., 30/01/2013 - 08:58

Hombre, el amigo Pereira, alias el "portugues", que volvera a su sitio de funcionario de Urbanismo en Reus, donde le coloco el edil Bergada (ERC), que esta semana declara ante la justicia por unos cobros de unos miles de euros de nada, con la ayuda del secretario politico Pereira.
Ese portugues ...

#5 Lluís, Tarragona, 29/01/2013 - 20:07

Aquest si no pot manar sempre acaba foten el camp de tot arreu. Xusma com aquesta favor q toquin el 2

#4 spanish, Madrid, 29/01/2013 - 16:39

jajajajjajajajajejejejeejejejijijijjojojojjujujujuj aquest eren el que es portarien a l´orgasme sobiraniste ? jujujujujujjojojojjujujjjjjj petttttttttttttttt ui un pet jajajjaajajaaaa

#3 Xavier, barcelona, 29/01/2013 - 16:30

Pobre Núria Cadenes. Ja tenen una altra titella per manipular com si fos un puxinel.li. Tena i Bertran, han posat un escut pantalla al davant per poder continuar controlant el partit sense que sembli que ho fan. Però no som idiotes. Ho veiem perfectament. Solidaritat internament és una estafa.

#2 Merche, Barcelona, 29/01/2013 - 13:17

La colla de trepes de SI, comença a desferse,. El primer que salta del vaixell és el Pereira. De que em sona el nom?.D'haver estat d'ERC, de reagrupament, de Reagrupament Independentista, de SI,Algú pot afegir quelcom més. Tots sou una colla de grimpaires tastaolletes, a veure on triumfeu. Puag!