Publicitat
Política · 11 d'Agost de 2020. 09:13h.

Baixes abans d'hora

Torra i diversos consellers no s'apunten al partit de Puigdemont

Baixes abans d'hora

El president de la Generalitat, Quim Torra, no formarà part de la militància de Junts per Catalunya, reconvertit en un nou partit per Carles Puigdemont. Tot i participar en l'acte de presentació del nou partit fa dues setmanes, segons informen diversos mitjans, el cap de l'Executiu no en formarà part perquè prefereix "preservar la seva condició d'independent".

Només dos consellers de la Generalitat es van adherir inicialment a Junts per Catalunya. Es tracta de la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, i del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, però Miquel Buch, Mariàngela Vilallonga, Àngels Chacón i Jordi Puigneró no van signar el manifest.

Torra i alguns membres del seu Executiu no va participar en la votació diumenge en què 2.130 afiliats de JxCat (el 56,2% del cens) van ratificar la direcció del nou partit, del qual Carles Puigdemont serà el president i Jordi Sànchez el secretari general. Les quatre vicepresidències seran per a l'exconseller Jordi Turull; l'alcaldessa de Vic, Anna Erra; l'ex cap de gabinet de Puigdemont, Josep Rius, i la diputada Elsa Artadi.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#15 manu21, Dijon france, 11/08/2020 - 20:58

Torra el pobre él pasava a lado él vio la luz y puidgmont le dijo usted ve allí una luz entra como presidente el Pobre Torra no sabía lo que significa ser presidente.
y el puidgmont desde su Bélgica riendosé el loco de Torra el loco de Torra él no ha visto la luz
puidgmont soy dictador Torra fuera
estos es cómicos no

#14 Victor, Barna, 11/08/2020 - 19:26

A Puchi le están dejando tirado pero como son estos indepes cuando se juegan la pela

#13 Flanagan , Tabarnia city, 11/08/2020 - 19:25

Para baixa cuando llegue el suplicatorio, se va a quedar el partit sense pecident.

#12 Pedro, Ceuta, 11/08/2020 - 15:11

A cada capítulo del "prusés" me río más. Yo pensaba que la que se avecina era insuperable, pero me equivocaba, el "prusés" es desternillante, a la par que esperpéntico, olé ahí, Del Valle Inclán.

#11 Andreu, Mataro, 11/08/2020 - 14:52

En Torra fa un Mas, monten el merder i després es desentenen. Això sí, amb el sou de per vida.