Publicitat
Política · 31 d'Agost de 2021. 16:23h.

Baixes al Consell per la República

Ponsatí plega per estar "supeditat a les dinàmiques del Govern autonòmic”

Baixes al Consell per la República

L'exconsellera Clara Ponsatí, en un comunicat, ha anunciat la seva decisió d'abandonar el Consell de la República, que lidera Carles Puigdemont, entre crítiques a la seva escassa independència.

"Lamento que un instrument que podria ser útil per reprendre la via cap a la independència i fer efectiu el mandat de l'1-O, operi supeditat a les dinàmiques de la política i el Govern autonòmics", ha dit.

També explica que va posposar l'anunci de la seva decisió "a l'espera que el Consell entrés en una nova etapa després de les eleccions de l'Assemblea de Representants".

No obstant això, els "reiterats retards" en la convocatòria d'aquesta votació, han obligat a l'exconsellera a "informar d'aquesta situació als membres de el Consell i altres persones interessades".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 JOSEP PAGES EL AVI DE CARDEDEU, TOTS ABANDONEN JA A PUIGDEMONT, 01/09/2021 - 19:26

EL CONSELL DE LA REPUBLICA ,Es como UN GLOBO QUE HAN PINCHADO y pierde aire muy rapido . Balla que PERD FORÇA cada dia que pasa .TIC-TAC PUIGDEMONT TIC-TAC Te estan dejando solo con te mereixes per Covard per Fugir .¿QUI MES ABANDONARA EL CONSELL DE LA REPUBLICA ? Nomes caldra esperar LA CAIXA PER LA SOLIDARIDAD se acaba tambe .

#9 manu, DIJON FRANCE, 31/08/2021 - 22:04

Siempre se dice que cuando un barco está a punto de hundirse en el mar, las ratas sienten el peligro mucho antes que los hombres y se escapan todos juntos. Pregunta: Adónde pueden ir?"

#8 Charly, Barcelona, 31/08/2021 - 20:53

Huyó de la justicia española, y ahora de la escocesa. A ver cuánto tiempo dura como hospiciana de la Europa de los funcionarios.

#7 C, Vilassar de Mar, 31/08/2021 - 20:30

Quina llàstima que plegui ara que està just a tocar. Ha defallit. Mira que no semblava possible. Sempre ens quedarà la seva dignitat. Tot i que seria impagable que creés un Comité de la República alternatiu i que es barallessin entre ells per veure qui seria més pota negra.

#6 Vigatano, Vic, 31/08/2021 - 20:23

Las ratas....