Publicitat
Política · 28 d'Agost de 2020. 13:22h.

Baixes al Govern pel covid

Calvet dóna positiu i Puigneró fa aïllament domiciliari

Baixes al Govern pel covid

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha donat positiu de coronavirus, després de presentar símptomes lleus, i està en quarantena. Això ha fet que també el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, hagi d'aïllar-se durant almenys 14 dies, perquè Salut considera que ha tingut un contacte directe amb Calvet. Les proves confirmaran si també s'ha encomanat.

Calvet i Puigneró van estar en contacte abans de la reunió del Consell Executiu de dijous. En canvi, es descarta que la resta de consellers siguin contactes de risc, tot i que dimarts i dijous hi va haver reunions de govern, perquè van utilitzar mascaretes i van mantenir la distància de seguretat.

Damià Calvet ho ha explicat a través de Twitter: "he donat positiu en coronavirus. Estic bé, amb símptomes molt lleus". "Faig el confinament que pertoca, per seguretat i per responsabilitat, i seguiré treballant des de casa amb l'equip de Territori i Medi Ambient", ha afegit. Jordi Puigneró, per la seva banda, ha comunicat que "per precaució em toca fer aïllament domiciliari".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Sapastre Tractorianu, Can Pujol i fills, 29/08/2020 - 14:24

El govern colpiste de les generalitats esta infectat de odi y ara tambe de coronavirus son un perill per la salut publica.

#2 Un musclu, Bcn, 28/08/2020 - 15:39

Es fan un Bose....i ja no han d anar el 11 S a cap mani..molt llestos aquestos !!!

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 28/08/2020 - 13:40

"EL MUNDO @elmundoes 25 ago

Greta Thunberg vuelve a la escuela"

El titular politicament incorrecte : La Niña de El Exorcista ha superado su ultimo brote psicotico.