La mà dreta de Gordó estripa el carnet perquè el partit “no respecta compromisos, companys i principis fonamentals”

Baixes al PDECAT

La dirigent del PDECAT, Teresa Pitarch, ha anunciat que ha decidit “causar baixa com a associada” del partit “i en conseqüència també de la presidència de la Comissió Econòmica” arran del cas Germà Gordó. Pitarch és la mà dreta del ex conseller dins el moviment intern de Nova Convergència.

En una carta adreçada a Marta Pascal, la també presidenta de l’Institut Català de la Dóna acusa al partit de no “respectar els compromisos, el company i sobretot, respectar principis fonamentals en un Estat de dret i democràtic, com és la presumpció d’innocència”. “No comparteixo la vulneració d’aquests principis morals i polítics”, remarca.

“Un partit que no respecta compromisos, companys i principis fonamentals difícilment pot fer una política que porti el país a cotes més altes de llibertat, seguretat i progrès econòmic i social”, afegeix. “Sento que el meu desacord és amb la majoria de la Direcció actual i no pas amb els principis inspiradors del partit”, destaca. Pitarch conclou que “la direcció d’avui marca les maneres i els criteris a seguir. I han passat massa coses que no puc compartir”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 08/06/2017 - 00:44

Una gran perdua per l´Humanitat.

Tots els grans imperis van començar el seu declivi per coses com aquesta i el convergent no podia ser una excepcio.

#6 Pep, BCN, 07/06/2017 - 15:51

Reneguen del PDeCAT, marxen del partit... Tot molt lícit i respectable. Ara, els càrrecs a sou no els deixen, no...

#5 Juvenal, Upper Gratallops, 07/06/2017 - 14:39

Ja saps Teresina, o a ERC on estaras encantadíssima o et juntes amb la rèmora del Teixidò per netejar la merda que heu creat. Que a la política es viu molt bé, no ho deixis mai. Mira el Tardà.

#4 Fem net!, Barcelona, 07/06/2017 - 13:24

I per coherència, del govern també marxarà, no?

#3 M, Sabadell, 07/06/2017 - 11:49

Es una forma elegante de abandonar un proyecto fallido.