Publicitat
Política · 27 d'Agost de 2019. 14:18h.

Balanç d’agost

Totes les polèmiques: "Fuck Spain", la bomba de la Barceloneta, la División Azul i l'ANC

El director d'e-noticies Xavier Rius ha fet un resum de les polèmiques polítiques d'aquest mes d'agost com el tuit del president de la Generalitat, Quim Torra, sobre la División Azul o la polèmica de la consellera d'Agricultura promocionant una cervesa amb el lema "Fuck Spain" i ha preguntat a la portaveu del Govern, Meritxell Budó, si "se n'adonen de la imatge que estem donant a Catalunya gràcies a vostès".

"Tenim una consellera d'Agricultura -ha exposat- que no rep els afectats pels incendis, apareix promocionant una cervesa, que suposo que recordarà el que deia; a Barcelona han trobat una bomba de la Guerra Civil i el cap de gabinet de Puigdemont pensa que és una conspiració de la Guàrdia Civil, el president de la Generalitat diu que la División Azul és una cosa d'Espanya, com si no hi haguessin catalans..."

També li ha demanat si "creu que és normal que un dirigent de l'ANC se'n rigui d'una persona morta" i li ha insistit si "se se n'adona de la imatge que estem donant amb aquests quatre fets durant el mes d'agost".

Budó ha defensat que "el govern treballa amb normalitat sigui estiu, tardor o hivern" i ha afegit que "aquestes observacions seves no corresponen amb allò que ens pertoca respondre com a Govern". "Jo estic aquí com a portaveu del govern i permeti'm que no li respongui en aquesta roda de premsa aquestes apreciacions que serien més personals", ha al·legat.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#15 LAZITUS GILIPULLENSIS, TABARNIA, 27/08/2019 - 19:22

Aunque toda esta tropa pertenece a la misma especie conocida como Lazitus Gilipullensis, esta mujer tiene razón al decir que, en el caso del Gilipullensis de la ANC, ella no tiene nada que decir

Cachondo oírla que el gobienno de la Gene "trabaja" "con normalidad". "Trabajan" con la anormal normalidad que les es propia: no hacer nada (nada ú

#13 l'avi Florenci, Barcelona, 27/08/2019 - 17:20

La portaveu, que té l'ofici de respondre, li ha dit al Rius: "Permeti que no li respongui...."
Perquè això va de democràcia, de gestion responsable -no com fan els espanyols-, del govern dels millors i tal ...

#12 Tonet de Maldà, Bellpuig, 27/08/2019 - 17:10

Catalunya i els catalans hem passat de jugar a primera i a champions a competir en segona regional. Barrejar els sentiments amb la política, economia, educació, esports, religió, etc. etc. ens porta a engreixar el gilipollisme i a la decadència com a poble.

#11 botifler1914, Waterluxe, 27/08/2019 - 16:48

Caña y a por ellos Rius!
La srta. Pepis Budó esta haciendo buena a sus predecesores en el puesto y mira que parecía imposible!

#10 Portaveu, Barcelona, 27/08/2019 - 16:28

Se n'adonen però no se'n volen adonar, com sempre. Com a portaveu de govern, no ens pertoca com a govern, encara que la pregunta sigui feta en catalá.