Publicitat
Política · 28 d'Abril de 2021. 08:38h.

Bales també per a Ayuso

Els Mossos investiguen un sobre enviat des de Sant Cugat a la candidata del PP

Bales també per a Ayuso

Els Mossos d'Esquadra investiguen una carta adreçada a Isabel Díaz Ayuso que contenia un anònim i dues bales i que prové de Sant Cugat de Vallès. Una oficina de Correus va detectar el sobre amb els projectils i van avisar els agents, segons va avançar El Confidencial.

Des de la Comunitat de Madrid s'han remès a donar la seva opinió sobre els fets i es remeten a la Policia. "Res a comentar sobre la carta amb bales per la presidenta intervinguda pels Mossos. Són coses de la policia", apunten.

Tot i això, Isabel Díaz Ayuso, en declaracions a Trece TV, ha explicat que "a aquestes coses cal donar-li la importància que tenen, que és cap". "La gent que fa aquests enviaments el que busca és un minut de glòria i que s'estigui parlant d'ells. No vaig a donar-los el gust", ha apuntat.

"Davant la violència, davant els violents, davant dels que intenten utilitzar el terror per ser protagonistes d'alguna cosa, serenitat i menyspreu. I així s'acaba. El que no podem és estar tot el dia parlant del mateix, perquè llavors crees un efecte contagi, i es posa a fer el mateix qualsevol que s'avorreixi a casa", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Tabarnés puro, Barcino, 28/04/2021 - 16:16

Seguro que ha sido la Marga de San Cucufate, que de tanto en tanto se pasa por aquí a largar ton tadas lazis.

#6 Irrellevant, Chez Fangue, 28/04/2021 - 13:40

Des de quan rebre amenaces és una novetat a cals polítics?, sempre ha estat així i per aixó hi ha controls i seguretat que paguem tots. Ara ens mostren "amenaces" de dubtós origen com si fos quelcom de nou, doncs no, sempre ha estat així, i normalment no se'n feia cas, però en temps d'eleccions ja se sap. Ni flowers.

#5 Marti , Palafrugell, 28/04/2021 - 12:03

Els primers en vacunar se, de fet els primers en tot haurien de ser els del carnet de Puigdemont, despres els del llacet i a continuacio els babaus no enclosos a les dos categories anteriors.

#4 Julio, Rosas, 28/04/2021 - 10:15

Esto ya parece la última moda en cartas.

#3 Masias , Mis posaderas , 28/04/2021 - 10:12

Pues a mí no me han mandado por correo balas, solo recibos del banco y multas de tráfico

Snifff Snifff. La verdad es que me siento un pelin fracasado en la vida.