Publicitat
Política · 14 de Febrer de 2011. 12:28h.

Ball de bastons a Solidaritat

Un dirigent acusa Laporta de "negociar a esquenes del partit" i denuncia "joc brut" de Fenoll, Arqué i Mosella

Ball de bastons a Solidaritat

Fenoll, Arqué i Mosella

El dirigent de Solidaritat, Mark Serra, ha denunciat en el seu facebook, "una conxorxa" de Lluís Mosella, Anna Arqué i Àlex Fenoll per obtenir el poder a Solidaritat "de la manera més bruta", a més d'acusar Joan Laporta de "negociar amb Portabella a esquenes del partit".

Serra condemna "l'estratègia d'un grup de solidaris per desbancar els fundadors del projecte del partit i destruir el sentit fundacional de SI de regeneració democràtica". "No em puc callar més tot el que sé sobre tota aquesta conxorxa per desvirtuar el projecte que tots estimem, tot i que sé que el fet de parlar portarà a que tota aquesta gent faran caure sobre mi totes les seves crítiques i joc brut", augura.

En aquest sentit assenyala que "una vegada Joan Laporta va dir a Uriel Bertran i Alfons López Tena que no volia presentar-se per a President i que, sent President de Democràcia Catalana, com a màxim, acceptava el càrrec de President d'Honor, gent que feia temps que esperava fer-se amb el control del partit ha vist la seva oportunitat per fer-ho de la manera més bruta".

Segons Serra, "la intenció de Joan Laporta, veient que SI no li deixa ser diputat i regidor a la vegada sumant sous, càrrecs i complements, ha estat negociar amb Portabella a esquenes del partit com a President de Democràcia Catalana i, per tant, vol conservar aquest càrrec amb llibertat".

"Per això no es presenta a President de SI, cosa que podia fer en qualssevol moment lliurament i de fet Uriel i Tena esperaven", explica.  També recorda que "SI va proposar com a mida de regeneració democràtica al Parlament que ningun diputat de cap partit cobri cap complement per fer la seva feina. Els diputats estan suficientment pagats com per a cobrar, a sobre, complements".

"El detonant de tot això el va propiciar la determinació de Tena i Uriel a aplicar, exhaustivament, la regeneració democràtica a SI no autoritzant, via Estatuts, ni l'acumulació de càrrecs, ni sous, ni complements", indica.

"D'altra banda els Estatuts són radicals amb la idea de llistes per primàries únicament amb elecció dels adherits, cosa que van en contra de la idea de Laporta, Portabella i Carretero de fer les llistes a la seva mida", afegeix.

Serra relata que "una vegada Joan Laporta ha creat aquest buit de poder al no presentar-se a President, això ha destapat l'estratègia conjunta de Lluís Mosella, Anna Arqué i Àlex Fenoll. El moll de l'os sembla ser les expectatives econòmiques que tenien posades una vegada SI entrés al Parlament".

"Fenoll, que era un home de confiança de Laporta, traeix així aquesta confiança i el traeix descaradament aliant-se amb Arqué, Mosella. Fenoll que veu que Uriel i Tena son el mur que ha de saltar per a canviar els Estatuts del partit i, així, treure el poder a les bases, aprofita la vacil·lació de Laporta per fer un assalt al poder i intentar treure Uriel del mig", assegura.

"Una de les coses més greus és que Fenoll i Arqué han negociat d'esquenes al partit per entregar-se a ERC de Barcelona via Joan Laporta", relata.

"El pitjor de tot això és que al no voler assumir la seva responsabilitat com a President, Joan Laporta ha propiciat que Fenoll, Arqué i Mosella hagin ridiculitzat el càrrec de President presentant a Jordi San Nicolàs, un personatge que ha estat bloquejat de la mitat dels murs per insultar, difamar i calumniar mig partit".

"Una altra manera de rebentar el Congrés ha estat, per part de Fenoll, Arqué i Mosella presentar a Jordi Céspedes a rivalitzar amb Alfons López Tena si es pot ni considerar la comparació", denuncia, a més de reconèixer que "estic realment sorprès i trist de veure que hi hagi algunes persones que volen el projecte SI, no per aconseguir la independència, sinó per acumular càrrecs i sous. Gent que vol que SI es converteixi en qualssevol altre partit dels que ja existeixen".


"No fem cas als intoxicadors, tirem entre tots endavant el projecte SI. En el Congrés del dia 20 de febrer ens juguem la continuïtat de SI, apostem clarament per l’equip d’Alfons López Tena i Uriel Bertran", conclou.

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#37 pep, manresa, 15/02/2011 - 21:15

Pep (Alt Empordà), el 99% dels militants d'ERC són una gent collonuda a qui conec molt bé, el què passa és que l'altre 1% que son uns sectaris i acostumen a ser els alts càrrecs, els han enredat i han perjudicat tota la nació catalana
M'ensumo que formes part d'aquesta minoria indesitjable

#36 Josep de Cal Pla, manresa, 15/02/2011 - 12:20

MarK Serra es el nou president de Solidaritat? això son les lliçons de regeneració democràtica que ens volien ensenyar el Uriel Strubell i companyia?
No han començat i vaja merderada!! a veure si arriben al I Congrés aquests passerells!!

#35 Regenerador, PPCC, 15/02/2011 - 11:04

A veure. Els srs. que organitzen els congrès, accepten els candidats i esmenes, i preparen tot aquest procès son casualment en López Tena, l'Uriel, en Valdero i l'Strubell, que al mateix temps son els que es presenten en una candidatura conjunta. On és la demopcràcia i la imparcialitat? Tongo!!!

#34 Pep, Alt Empordà, 15/02/2011 - 10:52

Pep de Manresa, cree el ladron que todo el mundo és de su condición, Oi escolanet de CiU ? A qui vols enganyar, si tu escrius desde una oficina de la JNC.

#33 pep, manresa, 15/02/2011 - 09:50

Els que aquí escriuen a sou d'ERC que no vagin tan de llestos, que no facin d'escolanets del PSOE criticant el què facin les diferents opcions de SOLIDARITAT abans d'un congrés, mentre no diuen res de les primàries dels seus amos socialistes, que al capdavall ve a ser el mateix