Publicitat
Política · 19 de Gener de 2009. 10:38h.

Balletbò vulnera la Llei de la Corpo?

Els membres del consell de govern tenen "dedicació a temps complet al càrrec"

Balletbò vulnera la Llei de la Corpo?

Balletbò, amb Jordi González i María Antonia Iglesias

La membre del consell de govern de la CCMA Anna Balletbó podria incomplir la Llei de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals amb la seva participació al programa 'La Noria', de Tele 5, dissabte passat. L'esmentada llei, aprovada el 2007, estableix en el seu article 8.1 que "els membres del Consell de Govern tenen una dedicació a temps complet al càrrec, actuen amb plena independència i neutralitat i no estan sotmesos a cap instrucció o indicació en l'exercici de llurs funcions".

Balletbò, escollida a proposta del PSC, va participar a més en un programa de periodisme 'rosa' -malgrat que tant la directora general, Rosa Cullell, com la directora, Mònica Terribas, defensen sempre la televisió de qualitat- en clara competència amb TV3 per l'audiència nocturna del cap de setmana.

El consell de govern, a més, és el màxim òrgan de control de la CCMA amb una sèrie de funciones com "establir les directrius bàsiques de l'organització i l'actuació empresarial de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i de les seves empreses filials", "proposar al Govern de la Generalitat la creació de noves empreses filials, la dissolució i la liquidació d'empreses filials existents i la inversió o desinversió en altres societats mercantils" o "nomenar i separar discrecionalment el director o directora general de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, d'acord amb el procediment i els criteris establerts per l'article 14", entre d'altres.

Llegir llei de la Corpo

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Per guinovart, Viladecans, 20/01/2009 - 09:00

Temps complert no és el mateix que dedicació exclusiva. La setmana té 168 hores si fa les 40 hores a la Corpo no hi ha res a dir.

#14 platano de canarias, barcelona, 19/01/2009 - 20:59

I com els de l'anunci dels platanos de canarias: Una vez al año, no hace daño, pero es costumbre mas sana, Balletbó cada semana... Els tertulians i tertulianes haurien de saber-ne com ella. Gónzalez, treu-la més, please!!

#13 platano de canarias, Barcelona, 19/01/2009 - 20:57

Nois, quin poc sentit de l humor! Doncs jo vaig riure com una boja amb les seva fina ironia, la Soraya, segons ella, ha relliscat amb la pell de plàtan que li ha posat p jota i encara està fent el salt de l'angel..jajaja.

#12 Ramon, Badalona, 19/01/2009 - 17:25

Aquesta dona també menja i viatja pel món amb les dubvencions de l' Ajuntamet pel xiringuito d' una Fundació que fa ben poca cosa, a part d' avaratir-li la vida

#11 El-lòdia, La Garriga, 19/01/2009 - 15:50

Les lleis son per que les cumplim els sùbdits ( i les sùbdites, of course). Ells i Elles poden saltàrse-les a dreta i esquerra i a voluntat, sense que res passi. Els sùbdits i sùbdites estem per ser pixats per aquesta superior casta. A cobrar Ana!