Publicitat

El PSC treu pit després que Blanco 'salvi' 7 obres a Catalunya

Baló d'oxigen

Montilla, amb Blanco, en una imatge d'arxiu

El ministre de Foment, José Blanco, ha anunciat que es tornaran a reprendre les obres inicialment paralitzades a l'A-2, l'autovia A-14 entre Lleida i Sopeira i l'autovia A-27 entre Tarragona-Montblanc. En la compareixença davant la comissió de Foment al Congrés dels Diputats, ha anunciat que el seu ministeri comptarà amb 700 milions d'euros addicionals, enfront dels 500 anunciats recentment.

A banda d'aquestes quatre autovies, es recuperaran les obres complementàries del túnel de Viella a l'N-230, la variant de l'Aldea i Vallirana a l'N-340, l'entorn urbà de l'aeroport de Reus i el pont sobre el riu Ter a Girona.

L'anuncia del ministre ha esta un baló d'oxigen pel PSC, que ha tret pit després que Blanco hagi decidit recuperar 9 obres a Catalunya. El diputat del PSC, Román Ruiz, s’ha mostrat molt satisfet amb aquestes inversions, que suposen la recuperació de bona part de la inversió inicialment prevista per a l’any que ve i que, a més,“recuperen la inversió en obres cabdals per al desenvolupament de Catalunya”.

Per la seva part, el també diputat Àlex Sáez ha explicat que “els socialistes catalans som la garantia que es facin les infraestructures i les inversions necessàries a Girona”. Des de l’anunci, el 22 de juliol passat, de la retallada en la inversió pública, ha dit el diputat, “hem treballat per tal que l’actualització dels ajustos i l’increment de 700 milions d’euros d’inversió poguessin millorar les inversions pendents a Girona”. “I això és el que s’ha produït”, ha constatat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 ramon, vic, 27/08/2010 - 19:20

Quina mala llet que teniu tots plegats. Si retallen és un atemptat contra Catalunya. Si es recuperen algunes inversions és electoralisme... Per què no es pot mirar en positiu i alegrar-se que les coses millorin
Ramon de Vic

#6 Jordi, Teià, 27/08/2010 - 16:29

No, si encara semblarà que ens ho regalen i tot!

#5 Fotem-los al carrer, Barcelona, 27/08/2010 - 11:57

Bé, treieu pit perquè a la tardor us fotrem una coça al cul que marcarà època

#4 Núria, Reus, 27/08/2010 - 11:42

En tinc 10 de compromesos, per la llei de pressupostos, després te'n foto 4. Més tard te'n torno 2 (estem en aquest punt) total 8. I al final n'executo la meitat, com fan sempre, és a dir, 4. En definitiva, dels 10 me'n queden 4. Creuen q som rucs?

#3 Ramon, Barcelona, 27/08/2010 - 11:37

Cafè per a tots significava equiparar la nació catalana amb regions espanyoles tipus Múrcia. Ara, gràcies al Tripartit, s'ha acabat l'equiparació. Ara Catalunya és més rastrerament, més bavosament sucursalista que ningú. Endavant, Esquerra!