Política · 16 de Gener de 2010. 20:19h.

Baltasar, a la lluna

El conseller no coneixia l'informe que negava que hagués estat un llamp

Baltasar, a la lluna

Baltasar, en una compareixença al Parlament

El departament de Medi Ambient i Habitatge ha emès un comunicat en el qual assegura que el conseller Francesc Baltasar "no va ser informat en cap moment de l’existència d’un informe de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMet) encarregat pel Cos d’Agents Rurals (CAR) i relacionat amb la investigació de l’incendi d’Horta de Sant Joan de finals de juliol".

Segons el diari El País, aquest informe considerava "inverosímil" la teoria del llamp en l'inici del foc. Medi Ambient afirma que "aquest informe s’inclou en l’atestat que el Cos d’Agents Rurals lliura a la jutge de Gandesa que porta el cas. Ni el conseller ni el Departament van ser informats de l’existència d’aquest informe perquè el CAR va considerar que no aportava cap canvi substancial a les conclusions a les quals s’havia arribat fins al moment, sinó que anava en la línia del seu informe i que, fins i tot, la reforçava".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 horta, horta de sant joan, 17/01/2010 - 23:32

voleu dir que l'incopetent de baltasar no estave de vacances i no es va dignar ni a llegir els informes?

#9 Teresa, Martorell, 17/01/2010 - 19:23

Això no l'eximeix de responsabilitats.
Més sobre el tema: http://alirica.blogspot.com

#8 Catalunya real, Barcelona, 17/01/2010 - 12:38

No sé de què us sorpreneu, això és tripartit en estat pur. Esperem pel bé del nostre país que no haguem de patir un tripartit 3.

#7 Indigeta, Cipsel.la, 17/01/2010 - 10:34

Justament, l'Antonio Bolaño va haber de plegar de cap de premsa de'n Montilla perque la seua dona es va assebentar de que s'havia embolicat amb la Lluna, la filla de'n Baltasar i el va fer fora de casa amb un escandol de collons.

#6 Indigeta, Cipsel.la, 17/01/2010 - 10:32

Manel de St. Cugat, t'has oblidat del de la seua dona. Si, també té endollada a la dona.