Publicitat
Política · 10 de Juliol de 2008. 11:35h.

Baltasar diu que se sent "recolzat i estimat"

"He parlat amb Saura i Montilla per telèfon i em neguen cap conversa"

Baltasar diu que se sent "recolzat i estimat"

Baltasar

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, ha parlat a COMRàdio, de la presumpta petició del president d’ICV i conseller d’Interior, Joan Saura, al president de la Generalitat, José Montilla, per treure’l del govern. Baltasar assegura que “he parlat amb tots dos per telèfon i em neguen que hi hagi hagut cap conversa en aquest sentit. Jo tinc confiança en els dos. Per tant penso que és la típica història que tal com surt es desinfla”.

Tot plegat vindria donat pel desgast que el conseller Baltasar va patir durant la crisi de la sequera a Catalunya. En aquest sentit Baltasar diu que“durant la sequera la meva prioritat era abastir la ciutadania, i per a això calia prendre mesures més o menys incompreses. Ha estat molt difícil, però ara em sento recolzat i estimat”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 SCA, Barcelona, 10/07/2008 - 13:13

El pitjor de treure un comunista del govern és posar-ne un altre.

#2 Julià, S Feliu de Llobregat, 10/07/2008 - 12:34

Celebro que estiguis tranquil Baltasar. L'important -com bé has demostrat- és anar-se mantenint a la poltrona. I d'això tu n'ets un mestre. Tant se val si s'ha de matar el Segre, escanyar el Ter o transvasar l'Ebre.. la questió es la poltrona.

#1 Ciutadà, Barcelona, 10/07/2008 - 12:10

Tranquil Baltasar, ets només un dels objectius del poder politico-mediàtic per a desestabilitzar el Govern d'esquerres.