Publicitat
Política · 14 de Març de 2018. 10:06h.

Baños admet que viu de les tertúlies

"Forma part de la meva manera de guanyar-me el pa"

Baños admet que viu de les tertúlies

L’exdiputat de la CUP, Antonio Baños, s’ha referit a la decisió de l’ANC de no deixar-lo presentar-se com a candidat al Secretariat Nacional de l’organització per participar en les tertúlies dels dilluns d’El món a RAC1.

"És sorprenent. Ja va passar fa un parell d'anys. Jo estava treballant, no venia com a candidat”, ha defensat. "El problema és aparèixer a la tertúlia com a candidat de l'ANC per fer campanya. Una altra cosa és que jo sóc periodista i vinc com a tal. No és un extra, forma part de la meva manera de guanyar-me el pa”, ha explicat.
 
Baños ha recordat que ”sóc habitual, fins i tot, abans de ser candidat de la CUP, que és quan la gent és feliç perquè després tot es complica bastant”. "Estic una mica sorprès. Deien que jo apareixia a les tertúlies. Jo no hi apareixo. Estic a les teves tertúlies des de fa quatre anys. És una cosa regular. No sé si la Verge de Fàtima va aparèixer tant com jo…”, ha ironitzat.
 
"La Junta Electoral ho ha decidit així i hem fet un recurs, ja està”, ha explicat. "Els llocs de lluita són múltiples. Si no puc estar al secretariat nacional de l'ANC, seré soci de l'ANC i defensaré la república des de qualsevol lloc”, ha matisat.

"Si només fos el meu cas, no passaria res. Però hi va haver un gruix de gent que, per diversos motius, no es va poder presentar. El problema és que es va obrir el vot telemàtic quan encara hi havia recursos oberts. Aquest és el tema més delicat”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 Raurell, Barcelona, 16/03/2018 - 19:05

Se exige que un preso o un huido de la justicia puedan ser candidatos a presidente.
Pero un tertuliano no puede ser candidato a la anc.
Esran locos estos indepes!.

#11 Rogeli, Tornabous, 14/03/2018 - 22:10

A Baños Ñ no lo quieren ni en la ANC....si se llamara Banys, ya estaría mandando en este chiringuito corrupto.
La cuota xarnego separatista solo sirve para las tertulias tv3%.

#10 pepe.----, andorra, 14/03/2018 - 19:43

vivir, lo q se dice vivir, solo viven la Guardia Cevil, q tienen e-conomato.... pero nosotros, senior Director, ¿de q vivimos?

#8 joan, manresa, 14/03/2018 - 17:05

El Casal,17,01.--Molt llaminera deu ser la ANC que tingui tants pretendents...,celebrem la decisió del veto al Sr.Baños...,encaren que lamentem també el lideratge del actual President .Tots son del mateix tarannà ideològic...,imposar-se en els carrers de la política catalana....,CAT no te la sort de cara en liders polítics. Només cagamuxes....

#7 Capit@n España, vividors, 14/03/2018 - 14:42

Viu del "cuentu", com tots els separates..