Publicitat

El president del Barça, "decebut" amb els polítics per les crítiques que ha rebut

Barack Laporta

Laporta, amb Montilla, en una imatge d'arxiu

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha manifestat que "les reaccions de polítics de totes les forces parlamentàries, alguns de coneguts i d’altres que no tinc el plaer de conèixer, qüestionant, menyspreant i menystenint les meves llibertats, m’han decebut vastament".

En una article a la seva pàgina web, ha assenyalat que "crec en la llibertat d’expressió. El pensament és lliure sempre que aquesta llibertat s’expressi amb respecte. Aquest mateix respecte és el que m’agradaria que exercissin molts dels que es defineixen com a demòcrates. Parlo dels nostres polítics. Em sobta que alguns d’ells em diguin sobre què puc reflexionar o sobre què no ho he de fer. Em sobta que alguns d’aquests polítics demòcrates hagin reaccionat agressivament amb motiu de la posada en marxa del meu web".

En aquest sentit, Laporta ha afirmat "a mi, aquestes reaccions fan que m’estigui plantejant, amb més força encara, fer el pas a la política. Sí, fer el pas com el podria fer qualsevol ciutadà de Catalunya. I si em sento capaç, si confirmo que hi ha un espai polític per debatre i promoure les aspiracions legítimes de llibertat del nostre poble, i si constato que hi ha una voluntat, tant a nivell col·lectiu com individual, decidida a votar un partit que promogui un Estat propi per Catalunya, cap d’aquests polítics que han reaccionat amb un nerviosisme impropi i amb molt poca traça, aturarà la meva decisió".

Per últim, ha dit que "tan sols demano el mateix respecte i tolerància que jo sempre he practicat i, sobretot, recomano tranquil·litat i bons aliments a aquests polítics que han mostrat els seus temors públicament".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 MARC-SABATES.COM, BARCELONA CATALUNYA, 10/03/2010 - 19:19

Anim Joan ( Laporta i Estruch) !!
T ' esperem amb els braços oberts .
Visca Joan Laporta
Visca Catalunya lliure
MARC-SABATES.COM
FC BARCELONA
REPUBLICA CATALANA 2010

#12 Pereramon, olot, 10/03/2010 - 18:00

Joan fitxa a en Marc-Sabates!!

#11 sulfuro sulfuro, Barcelona, 10/03/2010 - 17:03

Más decepcionado estará cuando vea los votos que va a lograr si es que llega a presentarse

#10 Laporta president Catalunya independent, Lleida, 10/03/2010 - 16:17

LLuc denunciar una directiva que ha guanyat 2 champions, 6 titols..Hauria de ser expulsió de soci de per vida i no per 1 any. El barça està per sobre de qualsevol directiva,si el president és català, culé de pro,i el futbol va bé, perquè denunciar?

#9 LLUC, Oriol Giralt, 10/03/2010 - 11:37

El respecte i tolerància que, per exemple, ha practicat amb el soci Giralt pel simple fet de demanar explicacions al club per un tema i després portar-lo a fiscalia. És un mentider compulsiu.