Publicitat
Política · 14 de Maig de 2015. 18:40h.

Baralla institucional pels Mossos

Fernández Díaz replica que "és gravíssim el que han fet"

Baralla institucional pels Mossos

Una imatge d'arxiu de Fernández Díaz

El ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, ha replicat les declaracions del conseller d’Interior, Ramon Espadaler, i ha afirmat que “no puc consentir que s’acusi a la Policia com se l’ha acusat”, afegint que “això que han fet tindrà conseqüències en el futur”.

Fernández Díaz ha fet aquestes declaracions des de Niamey amb motiu de la seva assistència a la cimera de ministres de l'Interior del Sahel, apuntant que “és d'una baixesa el que estan fent aquests dirigents i espero que demanin disculpes”, en referència a Espadaler.

“Desitjo que la investigació que ha iniciat la Fiscalia de l'Audiència Nacional arribi fins a les últimes conseqüències perquè es pugui acreditar qui ha estat capaç d'arribar a aquest nivell de baixesa”, ha sentenciat.

El titular d’Interior ha manifestat “que és gravíssim el que han fet, han traspassat totes les línies que es puguin acceptar i demostra la incompetència i la manca de responsabilitat que tenen uns dirigents que són capaços de ni més ni menys que jugar amb la lluita antiterrorista, intentant treure rèdits polítics”, ha remarcat.

En aquest sentit, ha insistit amb les seves crítiques contra la conselleria d’Interior dient que “la política d’Estat la poden fer els que tenen un mínim sentit de la responsabilitat i un mínim sentit d'Estat”. "No es pot deixar la lluita antiterrorista en mans dels que no tenen el més mínim sentit d'estat", ha subratllat.

Unes paraules que arriben en resposta a les declaracions d’Espadaler denunciant com “un fet molt greu” les “interferències de dos membres” del Cos Nacional de Policia que haurien alertat als gihadistes de que estaven sent investigats pels Mossos d’Esquadra.

Des del grup parlamentari de CiU al Congrés han demanat la compareixença de Fernández Díaz perquè expliqui “les interferències” d'agents de la Policia Nacional en l’operació antigihadista i també vol que el ministre expliqui les declaracions en què afirma que la política de seguretat ha d'estar únicament en mans de l'Estat.


Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#11 david, pamplona, 15/05/2015 - 08:54

de la incompetència del fernandez diaz, no cal ni dubtar-ne, ja se sap el seu historial i la seva manca de capacitat i la seva escassa inteligència. Les ha fet de molt gruixudes, a més sense intenció. Quina poca categoria! A més fa flaire de franquista.

#9 Ismael, Badalona, 14/05/2015 - 22:39

"Ha sido ETA". 200 muertos sobre la mesa ... Y el PP pretendía levantar los bajos instintos de los españoles contra los vascos, acojonados porque las "hazañas bélicas" de Aznar en tierras musulmanas habían costado la vida de 200 españoles inocentes. Aquello sí que era "sentío d'estao".

#9.1 Pablo, Madrid, 14/05/2015 - 22:50

¿y a qué viene eso?

Lo de hoy ha sido investigado por Pedraz y lo archivó sin encontrar nada...

#9.2 Claüc, Sabadell, 15/05/2015 - 08:00

Pablo, el vostre nacionalisme us posa una vena als ulls.
"Sin encontrar nada". Perdó, l'Estat no va contra l'Estat.
El fet que ho hagin arxivat no vol dir que no hi hagin proves. Només vol dir que Fernández Díaz va ordenar arxivar-ho.

#8 un musclu, bcn, 14/05/2015 - 22:27

Aixo mateix. Lluites internes i els islamistes amb dos dies els amos del mambo. Cada vegada pitjor.

#7 Tot el contrari, bcn, 14/05/2015 - 21:36

Pel que he anat veient, del que diu un separatista normalment és tot el contrari

#6 barretinaire, bcn, 14/05/2015 - 21:33

Els espanyols, per la unitat de la presó espanyola s'aliaran amb els gihadistes, els serbis, els talibans i amb qui faci falta! Els catalans convivim amb gentussa.

#6.1 El azote de los necios, Barcelona, España, 14/05/2015 - 22:20

Para tu desgracia, son los independentistas gipiosos, los pro-islamistas...........estas un poco desubicado chaval.

#6.2 Pablo, Madrid, 14/05/2015 - 22:50

Nous Catalans y tal....jajajjajajaja