Publicitat
Política · 15 d'Octubre de 2019. 15:50h.

Baralla pel procés

Cop de puny, empentes i insults en un municipi d'Osona

Un grup de veïns de Sant Hipòlit de Voltregà (Osona) ha protagonitzat una baralla després que els independentistes hagin tallat un dels carrers del municipi. Un unionista s'ha encarat amb un dels veïns, aquest l'ha empentat i ha rebut un cop de puny com a resposta a l'empenta.

Un altre dels independentistes ha demanat calma a l'unionista: "per què estàs tan agressiu?", li ha preguntat, però no ha pogut aturar l'incident. "No m'escupis", li ha exigit l'independentista per tot seguit empentar-lo. La resposta ha estat un cop de puny que li ha fet perdre l'equilibri. Posteriorment, l’independentista li ha dit “els moros q van venir amb Franco es van follar la teva mare”.

L'independentista s'hi ha volgut tornar però els seus companys l'han aturat. S'han desencadenat un seguit d'insults i l'independentista ha preguntat "has vist quina cultura tenen aquesta gent?". "La mateixa que la teva", li ha respost l'unionista, en català. "Més voldries tenir l'educació nostre", ha replicat l'independentista.

L'unionista ha marxat no sense abans mostrar el seu disgust pel fet que el carrer estigués tallat. Els independentistes l'han convidat a donar "la volta", però aquest s'ha negat a "donar la volta com si fos un gos". "Què en treus de tallar el puto carrer?", ha preguntat abans d'allunyar-se. Quan ja estava a uns metres de distància li han dedicat insults com "cagamandúrries", "xarnego" o "fatxa de merda".

Publicitat
Publicitat

91 Comentaris

Publicitat
#59 Jordi , L'hospitalet, 16/10/2019 - 13:42

Hem de comdenar la violencia encara que ho busquin, perque si baixem al seu nivell ens guanyen per experiència.
I em fa molt de mal que utilitzeu Xarnego com a insult, per definició ho soc i som molts els que estem defensant aquesta lluita.

#58 Equidistant, Castelló , 15/10/2019 - 23:38

Aquest tipus de situacions són lamentables. Tot i l agressivitat del que vol passar ningú té dret a impedir el pas per un carrer a una altra persona en una manifestació no autoritzada. Jo penso que impedir la llibertat de moviments també és una forma de violència.

#57 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 15/10/2019 - 22:57

Estarà contento el junqueras

#56 Tirant, Bcn, 15/10/2019 - 22:45

Una de les grans "gestes" d'aquests fanàtics: tallar les vies públiques impedint PER LA FORÇA la lliure circulació de les persones. Tot molt pacífic, cívic i democràtic ...

#55 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 15/10/2019 - 22:45

Aquí tenemos un resumen de lo que pasa: Unos cortan al carretera, asó, porque les sale de los cojones. La policía se toca los cojones y lo permite. El ciudadano afectado intenta hacer valer su derecho a la libre circulación y a no tener que soportar los caprichos de gente idiotizada, o directamente idiota. Resultado: hostias.