Publicitat
Política · 25 de Novembre de 2016. 18:59h.

Baralles al sobiranisme

Agustí Colomines acusa Enric Vila, Jordi Graupera i Bernat Dedéu d’”hiperventilats quintacolumnistes”

Baralles al sobiranisme

Tuit d'Agustí Colomines

L'actual marxa del procés ha començat a provocar retrets mutus entre opinadors i intel·lectuals propers al sobiranisme. L’actual director de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i exdirector de la Catdem, Agustí Colomines, va escriure un tuit aquest dimarts on criticava els que anomenava “hiperventilats quintacolumnistes” per haver criticat “el 9N amb entusiasme unionista”, adjuntant una fotografia del periodista Enric Vila i dels filòsofs Jordi Graupera i Bernat Dedéu.

La piulada apareixia un dia després d’un intercanvi de tuits que van mantenir Vila i Colomines. “Observeu com el president Mas, gran heroi del 9N, màrtir de pa sucat amb oli, segueix el discurs d'El Periódico i La Vanguardia”, etzibava el periodista. “Com tu defenses feixistes simplement per imbecilitat”, li responia l’historiador.

Enric Vila tornava a respondre atacant directament Colomines: “Defenso la intel·ligència i la generositat q tu mai has tingut”. “Tu, com tots els que estàveu sota l'ala de Prenafeta, sou uns corruptes, almenys morals”, li responia l’actual director de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

“Gràcies al Prenafeta vaig poder escriure alguna cosa i El Nostre heroi Josep Pla. Tu no estaves a la Cat Dem?”, li preguntava el periodista a Agustí Colomines. “I tant, com el teu amic Graupera. Tots dos percebíem un sou per treballar. I tu? Regals de pòtol, suposo, atès el resultat”, reblava l’antic director de la fundació de CDC.

Agustí Colomines va escriure un dia després “avui només els unionistes i els seus aliats hiperventilats catalans escriuen contra Francesc Homs i l'acte d'ahir a Madrid dels independentistes”, fent referència a l’aprovació del suplicatori perquè pogués ser jutjat pel Tribunal Suprem. Ho va fer adjuntant una frase del filòsof Bertrans Russel: “el problema del món és que els estúpids estan segurs de tot, i els intel·ligents estan plens de dubtes”.

L’exdirector de la Catdem també va tuitejar “no acabo d'entendre per què els hiperventilats, el Tea Party indepe, dubten que es convoqui el referèndum” davant opinions d’intel·lectuals sobiranistes que no veuen clar la convocatòria anunciada per l’any vinent. L’escriptor Francesc-Marc Álvaro va donar suport Colomines utilitzant els mateixos termes. “Llegint certs comentaris de suposats indepes del tea party contra Francesc Homs penso en un concepte escrit per Joan Sales: el filldeputisme”, va afirmar.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#15 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 26/11/2016 - 14:13

No cal amoinarse gaire per aquests estrepitosos borjamaris i el seu efimer protagonisme en els artificiosos mitjans subsidiats del regim perque aviat tornaran on han estan sempre i ells ho saben. Muerto el perro se acabo la rabia.

D´aqui tanta histeria verdulera.

Son com la boira.

#14 Play again Sam, Santa Coloma de Gramenet, 26/11/2016 - 08:06

NO, no mejor en público. A mi todo lo Colom me pone: la Colometa, Àngel Colom, Agustí Colomines y como no Cristofor Colom. Que se vea todo, estatura, dimensiones, donde les faltan 10 centimetros y donde les sobran 20.

#13 Pitu, Girona, 26/11/2016 - 07:40

Quin nivell!

#12 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 26/11/2016 - 04:25

Afortunadament Els Catarres ja han plegat, pero Els Amics de Les Arts encara no.

No tenen pietat.

#11 Pepón , Bcn, 26/11/2016 - 02:31

Penoso el nivel intelectual de nuestros "intelectuales" aúlicos. Tiempos oscuros para la cultura catalana y me temo que también para la universal.