Política · 28 de Setembre de 2021. 10:25h.

Barcelona pel Canvi no tira la tovallola

Dos fitxatges després de la marxa de Manuel Valls

Barcelona pel Canvi no tira la tovallola

Barcelona pel Canvi, el partit fundat per Manuel Valls, semblava entrar en una fase de declivi després de la marxa de l'exprimer ministre francès però de moment no està mort com pronosticaven alguns.

De fet, ha anunciat recentment dues incorporacions. Una és Yeray Mellado, el fins ara president de l'associació estudiantil constitucionalista S'ha acabat!, que es va incorporar el passat dia 20 com a conseller de districte a Nou Barris (Barcelona).

En la seva carta de comiat als socis, considera que Barcelona pel Canvi és el "projecte des del qual poder construir el reagrupament del constitucionalisme. És hora de mobilitzar-nos més que mai". La regidora Eva Parera va destacar, després de la seva incorporació, "la importància d'incorporar i atreure talent a la política, i més si és jove".

L'altre fitxatge, anunciat aquest dilluns, és el de periodista Joan Castelló, que té el seu què perquè va ser cap de premsa del grup municipal del PP de Barcelona fins que Josep Bou el va fer fora. Castelló s'incorpora en aquest cas com a conseller de districte a Les Corts (Barcelona) i coordinador dels deu consellers de districte del partit a Barcelona.

El periodista ha justificat la seva decisió perquè "fa temps que estic treballant en l'àmbit municipal, però ara faig un pas al front participant, des de Barcelona pel Canvi, en la construcció del reagrupament de l'constitucionalisme".

 

ajunt.jpg

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Maria Padilla , Catetonia Colaunova, 28/09/2021 - 22:01

Ha nascut PPergència i Unió. Serà capaç la senyora Parera de portar una bandereta espanyola el proper 12 d'octubre o patirà un xoc anafilàctic irreversible quan es vegi rodejada de tanta rojigualda? À suivre, que diria M. Valls després de dir au revoir.

#1 Jos, VNG (Ghost Republic), 28/09/2021 - 12:13

Quin bluf el Valls. Espero que a la resta els hi vagi bé.