Publicitat
Política · 18 d'Octubre de 2013. 12:01h.

Bárcenas declara que "va entregar en mà" dos sobres a Cospedal

L'extresorer manifesta davant el jutge que les anotacions publicades pel diari El País són certes

Bárcenas declara que "va entregar en mà" dos sobres a Cospedal

Cospedal, en una foto d'arxiu

L'extresorer del PP, Luis Bárcenas, ha declarat que va ser ell qui personalment va entregar en mà a Maria Dolores de Cospedal dos sobres amb diners en metàl·lic, que correspondrien a pagaments en negre de la suposada caixa B del PP.

"És la meva mà la que li entrega el sobre a la senyora Cospedal", ha afirmat davant de la justícia durant el relat d'un dels pagaments. Bárcenas ha afirmat a través d'una videoconferència en el judici per la demanda que Cospedal ha presentat contra ell, que totes les anotacions publicades pel diari El País, són certes, inclosos aquests dos pagaments de 7.500 euros a la secretaria general del partit i presidenta de Castella la Manxa.

Bárcenas també ha dit que creu recordar que li va donar els sobres en el despatx de la secretària general del PP a la seu del partit i en el Senat. Després de la declaració de l'extresorer ha declarat Cospedal, que ha insistit que no va cobrar cap diners en B del PP. 

A la pregunta del fiscal que si altres dirigents del partit han cobrat, ella ha respost: "No ho sé. A mi m'ho pregunta tothom, m'han manifestat que no ha cobrat sobresous o diners en B".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Olga, Barcelona, 19/10/2013 - 11:14

La Festa s'ha acabat i aquesta senyora per dignitat hauria de dimitir i aclarir les coses que de moment estan mol fosques.

#5 Moles, Les Ardennes, 18/10/2013 - 22:26

no pot ser, que no veieu la cara de bona persona

#4 JJ, BCN, 18/10/2013 - 16:18

I no passara res

#3 María Jesús (una española de bien), Barcelona, 18/10/2013 - 13:39

Doña María Dolores tenga todos mis afectos y respetos, eso que les están haciendo a usted es una canallada de la izmierda y los separatistas. Han drogado a ese hombre para que diga esas sandeces de que ustedes robaban, que sinvergüezas por Dios!

#2 Korrupotkin-Harto de esbirros del régimen, Vic, 18/10/2013 - 13:02

En C's somos regeneración democrática...por eso ya hay rumores de que pagamos en negro a nuestros empleados mientras cobran el paro...juas, juas...quizá porque cuando al Albert Rivera militaba en el PP, le gusto tanto lo de lo sobres, que decidió importarlo...juas, juas