Publicitat
Política · 23 de Gener de 2015. 14:53h.

Bárcenas diu que Rajoy “coneixia la comptabilitat B des del principi”

"Com no l’havia de conèixer si rebia un sobre que li lliurava Alvaro Lapuerta directament al seu despatx?”

Bárcenas diu que Rajoy “coneixia la comptabilitat B des del principi”

Bárcenas, fent les declaracions (Foto: TV3)

L’extresorer del PP, Luis Bárcenas, ha assegurat aquest divendres que el president del Govern espanyol i líder dels ‘populars’, Mariano Rajoy, “coneixia l’existència de la comptabilitat B del partit des d’un principi”.

"Com no havia de conèixer la comptabilitat del partit popular el Sr. Rajoy si rebia un sobre que li lliurava Alvaro Lapuerta directament al seu despatx a Gènova i li portava al Ministeri quan era ministre?”, ha explicat davant la premsa.

Bárcenas, que acaba de sortir de la presó, ha comentat en declaracions a les portes de l’Audiència Nacional que els seus apunts sobre una comptabilitat paral·lela són “rigorosament certs” i ha insistit en que qui se’n beneficiava era el partit.

També ha dit que "la caixa B és la caixa del Partit Popular. No són els papers de Bárcenas, són els papers del Partit Popular, des del primer apunt fins a l'últim”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Sharp , Tarragona, 23/01/2015 - 18:30

Lo tiene Crudo Barcenas, pues lo primero que tiene que explicar es de donde demonios ha sacado los millones que tiene.

Pues si es cierto que el dinero era en B, tambien es cierto que se embolsaba parte de este dinero.

Y al final es su palabra contra la de los demás.

#2.1 Hector, bcn, 23/01/2015 - 21:16

Pero si le condenan a el por tener y repartir ese dinero, tambien tienen que condenar a los que se han lucrado de eso, no?

#1 hector, bcn, 23/01/2015 - 16:38

Es indiferent, es com l'ebola, si es pot culpar algu altre de cagarla o ferho malament enlloc d'assumir responsabilitats propies, ho faran sempre. Que l'han de condemnar a ell per tot el que ha fet? Ho faran, i els que s'han lucrat seran les pobretes victimes.