Publicitat
Política · 17 de Novembre de 2014. 13:56h.

Bárcenas, sí; els fills de Pujol, no

CiU també demana la compareixença al Parlament d’Alícia Sánchez-Camacho o del ministre Jorge Fernández Díaz

Bárcenas, sí; els fills de Pujol, no

Bárcenas, en una imatge d'arxiu

CiU ha demanat la compareixença al Parlament de l’extresorer del PP, Luis Bárcenas, per a que doni explicacions davant la Comissió d'Investigació sobre el Frau i l'Evasió Fiscals i les Pràctiques de Corrupció Política. En canvi, no ha reclamat la presència de cap dels fills de Jordi Pujol investigats per la justícia.

La portaveu de Convergència, Mercè Conesa, ha al·legat en roda de premsa que “hem proposat una llista de compareixents que pretén arribar a conclusions concretes i exactes des de la política i no farem judicis paral·lels”.

També ha demanat “rigor i professionalitat” a la resta de formacions polítiques a l’hora de triar la seva llista de compareixents. En aquest sentit ha recordat que “és una comissió política i no judicial”.

CiU, en efecte, ha demanat la compareixença, a títol personal i per respondre de les seves actuacions, de Jordi Pujol Soley, Jorge Fernández Díaz, Alícia Sánchez Camacho, José Zaragoza, Victòria Álvarez -l’examant de Jordi Pujol Ferrusola-, Manuel Bustos, Luis Bárcenas o Álvaro Lapuerta, entre d’altres.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#8 Pepet, Sabadell, 18/11/2014 - 22:41

Si es demana la compareixència de la ex-novia, perquè no es demana la del "ex-novio"? Jo crec que els fills d'en Pujol podrien "aportar" bona informació i tambè haurien de compareixer a la Comissió, per aclarir si s'han fet rics per mèrits propis o bé ha estat aprofitant-se del càrrec del seu pare.

#7 andreu, badalona, 17/11/2014 - 22:03

Marchese, señor Fernandez, Marchese!!!!!!!

Para una única responsabilidad que le dan y vaya tomadura de pelo que organiza.

oCUP ese de pasear a los perritos abandonados que le irà mejor

#6 enric, barcelona, 17/11/2014 - 18:18

Això no és una comissió ni rés que se li assembli. Això és una vergonya. Acabaran demanant que vingui a declarar en José Antonio Primo de Rivera. Ara bé, amb el president que té la comissió ¿què se´n podia esperar?

#5 joan, sabadell, 17/11/2014 - 15:36

La comisio dels pujol es cita a tothom menys els Pujol.. sha de tenir caradura. No servira per res, paripe estelat.

#4 Neferu, Barcelona, 17/11/2014 - 15:28

Está bien que llamen a Bárcenas, a felipe ,Aznar y todos los que sean necesarios pero TAMBIÉN A LOS MÁXIMOS IMPLICADOS COMO SON EL CLAN PUJOL ENTERO.¿ Por qué pues no se les llama?
NADA HAY MEJOR QUE UNA COMISIÓN DE INVESTIGACIÓN PARA ECHAR TIERRA SOBRE UN ASUNTO QUE NO LE CONVENGA A LA COMISIÓN.