Política · 17 de Juny de 2020. 22:36h.

Bargalló deixa en evidència Torra

El president va anunciar la contractació de “milers de professors” i el conseller diu que encara no hi ha “decisions preses”

Bargalló deixa en evidència Torra

Josep Bargalló

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, ha deixat en evidència el president de la Generalitat, Quim Torra, aquest dimecres al Parlament respecte el nombre de mestres que la Generalitat contractaria pel curs 2020-2021 per garantir el bon funcionament de l'escola pública davant la crisi sanitària del coronavirus.

Bargalló ha assegurat que no hi ha “decisions presses”, mentre que Torra va afirmar en una entrevista a Catalunya Ràdio el passat 3 de juny que s'incorporarien “milers de professors”. El president del Govern també va dir que caldrà “triplicar les aules” perquè l'objectiu és que “tots els nens puguin tornar a l'escola”.

Torra no va concretar la xifra de docents que es fitxarien per al curs vinent, però sí que va parlar de “milers de professors que s'hauran de contractar”. Tanmateix, el conseller d'Educació ha esmenat el president de la Generalitat.

“Jo no he anunciat cap nombre concret de contractació de professorat ni d’altre personal docent”, ha asseverat Bargalló a pregunta de Ciutadans en la sessió de control. El titular d'Educació, d'ERC, ha explicat que “per poder anunciar-ho cal tenir unes decisions preses, que estem treballant en aquests moments amb les direccions dels centres”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU PONTELA PONSELA LA MASCARETA PER SEGURATAT PER TU I PER TOTS HE TOTS I PODREN GUANYAR SI ENS LA POS, NO ES HACER EL REDICULO DEMANAR EL REFERENDIM LA INDEPENDENCIA , Y LO QUE TE QUE DEMANAR NO U , 18/06/2020 - 10:41

BARGALLO No te pongas medallas QUE DEIXAR EN EVIDENCIA A QUIM TORRA , u fa ell mateix sol je je Consevol puede dejar en EVICENCIA A QUIM TORRA Nomes cal veure avui diu una cosa i dema unaltra de molt diferent O nega la haiga dicho JA JA DEJAR EN EVICENCIA A QUIM TORRA No te cap merito el solo lo hace muy bien EL FA EL RIDICUL ..

#1 Charly, Barcelona, 17/06/2020 - 23:17

Bargalló, otro que tal. Nivelazo. O nivelazi.