Publicitat
Política · 10 d'Octubre de 2018. 13:13h.

Bargalló: "Els centres escolars són neutrals"

Ciutadans considera que són "una eina més al servei del separatisme"

Bargalló: "Els centres escolars són neutrals"

El conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló, ha assegurat que "els centres escolars a Catalunya són neutrals, i continuaran sent neutrals" i ha acusat Ciutadans de "voler entrar la política" en l'escola catalana.

En resposta a Sonia Sierra (Cs) en la sessió de control al Govern en preguntar-li sobre la neutralitat dels centres, ha criticat que s'està "perseguint el professorat, denunciant actuacions pedagògiques i portant a la Fiscalia els centres", i ha defensat els docents.

Sierra li ha retret que les escoles són "una eina més al servei del separatisme" on s'exhibeixen "llaços grocs i propaganda separatista" i que es fessin homenatges als centres que van ser un punt de votació de l'1-O. "S'ha utilitzat els centres escolars per commemorar aquest referèndum il·legal, cosa que ha molestat a molts alumnes i familiars", ha sostingut.

"No som un departament controlador ni un departament que intervingui en les decisions de les direccions i els claustres", i ha assegurat que la inspecció educativa ha actuat quan es detecta una actuació incorrecta. "Els nostres 5.465 centres es mereixen els respectes que vostè no els hi dóna, i es mereixen el suport que vostès no els hi donen", li ha retret.

Finalment, Josep Bargalló ha lamentat que la formació taronja que "faci numerets" i ha reclamat a la diputada Sonia Sierra que "no ataquin l'escola". "Ajudi'ns, és pel seu mateix bé", ha conclòs el titular d'Ensenyament.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#10 ElBarselono, ElBarselono, 10/10/2018 - 17:14

Testimoni: Soy el niño de los '90 que siempre fui. Sali del cole creyendo que Colón era catalán, que éramos un País o que como mínimo algún día lo fuimos, que los valencianos formaban parte de uns Països Catalans que ellos mismos me negaban.

#10.1 ElBarselono, Amb un sotrac al ADN, 10/10/2018 - 17:18

Y a pesar de ser un cole de monjas que no sabían parlar català, la única clase en castellano era 'Lengua Castellana' de la que teníamos menos horas a la semana que una asignatura sacada de la manga que se llamaba 'Kançons y Kostums de Katalunya' (KKK). Cágate lorito.

#9 Eduardo González Palomar, Manlleu, 10/10/2018 - 16:11

La friolera de 2500 que muestran esa extraña neutralidad de la que nos habla este fanático separatista: https://www.flickr.com/photos/100929805@N07/albums/72157663257244562

#8 vicedo, barcelona, 10/10/2018 - 16:04

amic Bargalló, accepto que per mantenir el teu sou hagis de fer la pìlota als que et paguen, però dir això de que els centres educatius són neutrals.... potser que t´ho facis mirar.... jo pensava que eres una persona una miqueta inteligent, però ara ja en tinc els meus dubtes...

#7 Benet, Manresa, 10/10/2018 - 14:17

Aquest impresentable el van resucitar del ninxol en que reposava després de la nefasta gestió que va tenir en el "tripartit", i ara amb els sediciosos encara vol superar aquells temps amb més intensitat, perque col.locar a un mal educat a Educació es garantia de perpetuar la poca vergonya del personatge. Res pitjor que un poll resucitat.

#6 Cata...queee, Montcada i Reixac, 10/10/2018 - 14:15

Bargallo....mientes...y lo sabes...desde el momento que fué por inmersión....total catalana....profesorado adoctrinado en un 70%...no es neutral...y lo sabes...¿porqué te han vuelto a poner a ti...gorrión?...porqué das el perfil de.......secesionista total.