Publicitat

El conseller d'Educació marxa quan se n'adona que l'estava gravant un periodista

El conseller d'Educació Josep Bargalló va interrompre la setmana passada un discurs que estava dirigint al personal d'una escola de Navàs i va marxar del lloc en adonar-se que l'estaven gravant. Bargalló, que celebrava que "desaparegui" el projecte educatiu cristià d'una escola que passarà a titularitat del Departament d'Educació, va interrompre el seu parlament i va marxar després de veure que l'estaven gravant, tal com mostren les imatges d'un vídeo que circula per internet.

"El projecte educatiu de l'escola concertada desapareix, per començar perquè és un projecte d'ideari cristià i una escola pública no el pot tenir, per tant desapareix. La direcció del centre passarà a ser un funcionari públic" explica el conseller en la gravació.

"Quin serà el projecte educatiu del centre nou i com s'organitza ho decidireu vosaltres" diu. Seguidament, Bargalló pregunta "hi ha algun periodista aquí?" i un dels assistents li respon "Televisió de Navàs". Bargalló, tot seguit, li pregunta "ah vostè està gravant?", va interrompre el discurs i va abandonar el lloc sense dir res.

Josep Bargalló va visitar la setmana passada dues comunitats educatives de Navàs, on va ratificar que a partir del curs 2022-2023 l'Escola Diocesana de Navàs, que inclou el col·legi Sant Josep i la Diocesana, passaran a la xarxa pública d'Educació. El conseller va avançar que "els projectes educatius tindran una reformulació en tots els casos".

euf58kixeaemgrv.jpg

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#26 Josep Cruz Gonzalez, Vallgorguina, 04/03/2021 - 22:13

La notícia que publiquen referent a la visita del Conseller d'Educació a Navàs és mentida. EL conseller Bargalló no fuig, s'aparta de les càmeres que estaven gravan, ja que era una reunió privada, i es reuneix amb els representants de l'Escola a l'altre costat de la valla.

#25 Jorgensen, Carceloneta, 28/02/2021 - 11:28

No es el conseller que necesitamos, pero si el que nos merecemos. Ya pueden hacer las astracanadas que quieran, que el voto no varía. Disfrutemos lo votado en las colas del hambre.

#24 El morochino multicultural, Tombuktú, 28/02/2021 - 09:43

Conseller a escape libre...

#23 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 27/02/2021 - 22:29

Todos somos contingentes menos tu Conseller.

Virgen del amor hermoso. Y todavia hay quien tacha de hiperbolico a Berlanga.

#22 Arturo Canell, Barcelona, 27/02/2021 - 20:11

Josep Cagalló.