Publicitat
Política · 8 d'Octubre de 2019. 21:26h.

Bargalló se'n penedeix

El conseller d'Educació demana disculpes per dir que hi ha funcionaris que viuen "de puta mare"

Bargalló se'n penedeix

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, ha demanat disculpes als funcionaris aquest dimarts a la tarda per dir en una conversa informal amb un grup de sindicalistes que "hi ha un tant per cent de funcionaris apalancats de puta mare".

Bargalló s'ha disculpat "pel to i les paraules d'una conversa de carrer que un conseller no pot fer ni tenint una conversa de carrer". El conseller ha apuntat que "són frases extretes de context" i ha reconegut que no van ser les més encertades durant la comissió d'Educació al Parlament.

El titular d'Educació va afirmar que si es quedaven sense funcionaris, "per a mi millor". "Hi ha un tant per cent de funcionaris que estan apalancats de puta mare", va dir en unes imatges enregistrades per les càmeres de Canal Terres de l'Ebre.

Les polèmiques paraules de Bargalló van propiciar que alguns grups de l'oposició reaccionessin criticant el contingut de les mateixes. Diversos sindicats de docents també van reclamar la dimissió del conseller per les manifestacions que va fer a Tortosa criticant els funcionaris.

La diputada de Ciutadans Sonia Sierra va criticar les paraules del conseller i va afirmar que "no pot romandre ni un dia més com a conseller d'Educació". La diputada del PSC Esther Niubó va instar Bargalló a "reconèixer la tasca diària" dels professors mentre que el diputat d'ECP Lucas Ferro va manifestar que "em preocupa que qui ho digui sigui un càrrec públic des de 1995".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Sergi Sergio, Barcelona, 10/10/2019 - 19:32

Homeee, Bargallo, per una vegada a la teva vida que dius la veritat no demanis perdo.

#6 Carme, Barcelona, 09/10/2019 - 09:07

Aquest es una momia recuperada del comic "tripartir" que al costat d'aquests sediciosos d'ara eren inofensius, pero aquest s'ha reenganxat i col.laborant amb aquests d'ara te via lliure per expressar-se amb la seva mala educació de sempre. Lo que va dir es lo que pensa i si ara rectifica es perque l'han forçat. Tots una colla d'impresentables.

#5 P. Penyarosa y Uste, S. Andreu de la Barca, 09/10/2019 - 07:12

aprobar o no querer al no presentarse o sin estudiar, los concursos-oposición.
Y privatizar, junto con Pere Aragonès i García.
Ahh, que es la antesala de la Nova República, pues ahí os cae la careta
Se me olvidaba, también dijo que no creía en el movimiento asambleario. Eso es una sinvergonzonada de órdago y ya se ve su democracia y la de ERC

#4 P. Penyarosa y Uste, S. Andreu de la Barca, 09/10/2019 - 07:10

"piloto de aeroplano" en un burro amarrado a la puerta del baile. lo que el realmente piensa es lo que dijo en la calle.
Todo lo otro son posturitas. Desde que lo dijo, mirad si la profesión le importa un pijo.
El es pro LEC, llei d'educació, pro Decret de Plantilles escoger a gusto con dinero público que personas eventuales por no conseguir

#3 P. Penyarosa y Uste, S, Andrés de la Barca, 09/10/2019 - 07:08

Arrepentimiento está formado por dos palabras completas y una incompleta pero se deduce: arre, dirigido a quien le escucha, penti es péinate guapa o guapa y miento.
¿A qué H. Conseller Bargalló debemos creer? Al dels endropinats que viuen de puta mare o a s'ha tret de context, són persones que es deixen la vida amb abnegació.
Para mi que soy