Publicitat
Política · 7 de Gener de 2011. 19:19h.

Barrera creu que Puigcercós hauria d'haver dimitit

L'expresident d'ERC dóna suport a les primàries proposades per Portabella

Barrera creu que Puigcercós hauria d'haver dimitit

Heribert Barrera durant l'entrevista

L'expresident del Parlament i d’ERC, Heribert Barrera, comparteix la idea del líder republicà a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Portabella, de fer unes primàries per triar el cap de llista d'una hipotètica candidatura conjunta de l'independentisme a les municipals de Barcelona. Tanmateix, creu que Joan Puigcercós hauria d'haver dimitit després de les eleccions del passat 28 de novembre.

En una entrevista al programa de Catalunya Ràdio El secret, amb Sílvia Cóppulo, Barrera ha explicat que "el que planteja Portabella té tota la raó. S’hauria d’arribar a un acord previ i intentar organitzar unes primàries. En la mesura que les primàries fossin representatives, i això encara hi ha temps per poder-ho assolir, em penso que seria molt bona cosa."

L’exdirigent republicà també ha dit que el president d’Esquerra, Joan Puigcercós, hauria d’haver dimitit després de la davallada del partit a les eleccions catalanes i no esperar-se al proper congrés nacional del partit.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 alias, Barcelona, 10/01/2011 - 11:00

Però el Sr. Barrera no donava suport públicament a Reagrupament? En què quedem!

#11 jajajaajajjaa, barcelona, 09/01/2011 - 10:41

vaja un per donar lliçons va ser el primer que va vendre ERC a CIU a canvi de la cadireta de president del Parlament....

#10 pep, manresa, 09/01/2011 - 02:07

Ara que els hi van mal dades aquests d'ERC volen fer pujar els demés a un vaixell que s'enfonsa, si tinguéssin vergonya el què haurien de fer és retirar-se discretament a un segon pla i obrir pas a qui deixi ben clara la prioritat de la independència, sense la qual no hi ha res a fer

#9 pep, manresa, 09/01/2011 - 01:58

A qui volen enganyar aquests d'ERC?

Quan els hi sembla no tenen cap mena de recança en dividir l'independentisme amb la falòrnia de les dretes i les esquerres, ells són lindependentisme d'esquerres (diuen) i als altres els qualifiquen despectivament de "la dreta"

#8 pep, manresa, 09/01/2011 - 01:54

I perquè no fa unes primàries amb l'Hereu el Portabella si al capdavall tot és el mateix?
Perquè no les feia el Puigcercós amb el Montilla o no les havia fet el Carod amb el Maragall si ja tenien acordat un pacte de perdedors?