Publicitat
Política · 3 d'Octubre de 2010. 10:44h.

Barrera, pel pacte Carretero-Laporta

També el doctor Domènech, signant del Manifest a favor d'una candidatura unitària

Barrera, pel pacte Carretero-Laporta

Joan Rigol, Jordi Pujol i Heribert Barrera

L'expresident del Parlament, Heribert Barrera, ha expressat la seva "personal simpatia" envers l'assemblea convocada per associats i adherits de Reagrupament Independentista i Solidaritat Catalana el proper 5 d'octubre per tal d'emplaçar als dirigents Joan Laporta i Joan Carretero perquè arribin a una entesa electoral.

Barrera així ho ha manifestat a representants de la nostra iniciativa i ha confirmat que serà present a l'Assemblea del proper dimarts recolzant als adherits i associats aplegats al Fossar de les Moreres.

Barrera fa mesos va impulsar una crida -el Manifest del 12 d'abril- juntament amb altres personalitats com el Dr. Moisès Broggi, amb la finalitat de "cercar la màxima unitat entre les forces independentistes de cara a les properes eleccions".

Dels impulsors d'aquest manifest també el Dr. Oriol Domènech ha mostrat el recolzament als regrupats i solidaris que pressionen per una coalició.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Josep Ma., Terrassa, 05/10/2010 - 08:58

En Carretero i RCat MAI han volgut dividir l'independentisme. Com diuen molts, va ser en Laporta i els ara seus seguidors qui varen crear una còpia de RCat no acceptant sumar-se.
Per tant, exigiu tant com vulgueu a SCI però no a RCat; no culpeu a qui va ser noble i honrat.

#7 albert, barcelona, 03/10/2010 - 23:08

El Bloc Sobiranista Catala estava en la coalicio que volien fer aquests srs i es van quedar ben parats quan van decidir aturarla pq SI no volia fer-la,aixi que van decidir fer una coalicio amb Rcat abans que anar sols,pq Rcat si que volia.Aixi doncs,queda clar qui no vol la coalio d´indepes,oi?

#6 Marc Sabatés i Laporta, Barcelona NACIO CATALANA //*//, 03/10/2010 - 21:50

Visca Catalunya lliure amb Joan Laporta.
MARC-SABATES.COM

#5 Sílvia, Granollers, 03/10/2010 - 18:40

Però el Sr. Barrera no és militant d'ERC???
Si prefereix estar amb aquesta olla de grills doncs que es doni de baixa no?

#4 Reusenc, Reus, 03/10/2010 - 16:16

Pep de Manresa -> aixo ja se li va oferir desde Rcat; a m´´es reagrupament va ser el unic partit que va donar suport a la Crida dels tres tenors; el que va passar despres ja se sap.