Publicitat
Política · 21 de Novembre de 2019. 14:54h.

Barrientos passa de la CUP

"Defraudant les expectatives, no contestaré"

El president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), Jesús María Barrientos, no ha volgut contestar algunes preguntes que li ha fet  la comissió de Justícia, Vidal Aragonès, que li ha demanat  la seva opinió sobre la presència de policies nacionals encaputxats en interrogatoris en seus judicials a Catalunya.

També li ha demanat els motius pels quals va abandonar un acte institucional quan el president del Parlament, Roger Torrent, va mencionar l'existència de "presos polítics". "Celebro que avui no hagi marxat", ha dit Vidal Aragonès després de denunciar davant del president del TSJC l'existència de presos polítics. Finalment, li ha retret la manca d'imparcialitat judicial de Barrientos per pronunciar-se contra els llaços grocs.

Barrientos no ha volgut entrar en un debat amb el representant de la CUP i en l'inici del seu torn de rèplica ha advertit que "les meves opinions no són d'interès i tampoc són objecte del que avui em porta aquí". "Ja anticipo que, lamentant-ho molt i defraudant les expectatives, no contestaré a aquestes consideracions que em demanen".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 angel, sevilla, 22/11/2019 - 19:55

Pronto, en cuanto Cataluña logre la independencia este señor juez quedara en Huesca, o Teruel, sera algo asi como si fuese juez en el peñon de gibraltar...

#9 Tirant, Bcn, 21/11/2019 - 19:14

Quin "zasca" s'ha portat aquest gandul ... Contundent i alhora elegant la contestació de el president de l'TSJC ...

#8 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 21/11/2019 - 18:29

En el vídeo sale un niñato infeliz y el puto amo. Dejo a la consideración de cada uno identificar quién es quién.

#7 Manuel, Tarazona, 21/11/2019 - 17:12

Tantos días ensayando poses y preguntas para constatar lo que pasan de uno. Ni para inspirar vergüenza ajena dan.

#6 botifler1914, Waterpus, 21/11/2019 - 17:01

Ya empezamos con los autos de fe independentistas.