Publicitat
Política · 16 de Setembre de 2011. 12:37h.

Barril es 'passa' a CiU

El periodista de Catalunya Ràdio assessorarà el líder d'Unió per a les generals

Barril es 'passa' a CiU

Duran, en la presentacio del seu consell assessor per a les generals

El líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha fitxat el periodista Joan Barril com assessor. El periodista, que actualment presenta el programa 'El cafè de la República' a Catalunya Ràdio, col·labora també amb El Periódico i El País. Barril ha treballat també a ComRàdio i se l'havia considerat més aviat proper a les esquerres.

Duran també ha incorporat l'exsecretari d'estat d'Economia amb el PSOE i profesor de l'IESE, Alfred Pastor, i el periodista Xavier Bru de Sala, que forma part del consell editorial d'El Periódico.

Sobre el fitxatge de Barril, Duran ha afirmat que el que "m'ha conduit a demanar-li la seva col·laboració ha estat la seva vessant d'home de cultura i també la seva vessant d'home d'anàlisi polític".

També ha elogiat "la seva trajectòria com articulista. Cal destacar la crònica del diari El País, els artciles d'opinió a La Vanguardia i la seva col·laboració diària amb El Periódico".

Altres membres destacats del consell assessor són el conseller d'Interior, Felip Puig, que ha arribat tard a la presentació, i l'exconseller de Benestar Social, Antoni Comas, que va ser titular d'aquest departament entre 1988 i 1999. Comas es considerat un expert en immigració.

El consell assessor, format per tretze persones, el completen Carmen Llasat, Pol Antràs, Eugènia Bieto, Jordi García Viña, Joan Prat, Ramon Ruiz, Mateu Turró i Andreu Mas-Colell.

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#31 teresa, barcelona, 19/09/2011 - 19:16

En Duran demana l'assessorament d'intel·lectuals d'esquerra. Vista així la notícia em sembla més exacta i és més suggerent ja que és Duran qui ha de prendre decisions que ens afectaran.

#29 Daserrout, BCN, 17/09/2011 - 12:05

Quin morro té aquest Sr. Increíble, de ideòleg del tripartit, asse ssor dels d'Unió.

#28 Pimpollo, Vic, 17/09/2011 - 11:15

La noticia avala una vez MÁS mi nanoteoría sobre el enjambre de psicópatas que conforman el avispero nacionalista. Es decir: Cualquier zángano es intercambiable de CIU al PSC. O de ICV a ERC. O de ERC a CIU, o al PPC!. Hagan volar su imaginación

#27 perejoan, bcn, 17/09/2011 - 11:10

Un altre panxa contenta (i mai millor dit), pessebrista, i segur que li donaran algun carrec.
Amunt PxC!!!

#26 Joan, Terrassa, 16/09/2011 - 23:03

En JOan Barril es distingia per la seva estètica i una certa elegància. Amb aquest pas, ho ha perdut. És realment cutre fer el què ha fet.