Publicitat
Política · 27 de Novembre de 2009. 15:16h.

'Bartu' afirma que 'Luigi' ja treballava amb De Madre

L'advocat de Muñoz diu que va ser l'exalcaldessa qui el va portar a Santa Coloma

'Bartu' afirma que 'Luigi' ja treballava amb De Madre

Manuela de Madre, en una imatge d'arxiu

L’exalcalde de Santa Coloma de Gramenet Bartomeu Muñoz ha volgut fer arribar avui un missatge a l’opinió pública catalana a través del seu advocat, Fermín Morales, que ha estat entrevistat  a “Els matins”.

Segons Fermín Morales, Bartomeu Muñoz vol que quedi clar que “ell es rebel·la contra la imputació que controlava els ‘timings’ de la gestió urbanística de Santa Coloma amb un pla preestablert, tal com diu la interlocutòria del jutge Garzón. Ell em va dir: si jo, quan vaig arribar d’alcalde, ja em vaig trobar els projectes en marxa, vaig reordenar alguns projectes que ja estaven en marxa, que eren anteriors. Com anterior era la presència de Luis García en aquestest projectes. Luis García no el porta ell a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.”

“Bartomeu Muñoz no s’amaga d’una relació d’amistat amb Luis García, que comença els anys setanta en la clandestinitat, quan García era militant d’UGT i Bartomeu Muñoz, de la Federació Catalana del PSOE. Però Bartomeu Muñoz també em diu: jo no vaig portar Luis García a l’Ajuntament de Santa Coloma com a inversor; ja hi era abans.”

Segons el seu advocat, Bartomeu Muñoz també ha fet una crida perquè la seva successora a l’Ajuntament no aturi els projectes urbanístics en marxa: “Em va dir que no s’havien d’aturar certs projectes que eren importants per a la ciutat i va afegir que el Cúbics era un projecte molt important per la ciutat”, ha explicat Morales.

Tot i això, l’exalcalde de Santa Coloma està satisfet amb el nom de la seva successora a l’alcaldia. “Ell està content amb la nova elecció de l’alcaldessa perquè és una persona en la qual ell creu. Pensa que és una persona que pot portar molt bé l’alcaldia i confia en ella.”

I ha afegit que “Bartomeu Muñoz també em va dir que avui digués que l’endeutament de l’Ajuntament de Santa Coloma és inferior a l’endeutament de la majoria d’ajuntaments catalans. Em va demanar que també digués que la gestió urbanística que s’ha fet a Santa Coloma estava controlada legalment pel secretari i l’interventor, i després van tenir totes les aprovacions de la Generalitat. Ell no pot entendre que es posi en dubte una gestió i una transformació d’una ciutat.”

D’altra banda, Morales ha deixat clar que no coneixia d’abans ni Macià Alavedra ni Lluís Prenafeta. “Els va conèixer a Soto del Real jugant al dòmino. Per això li costa d’entendre que els acusin d’associació il·lícita”, ha dit.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 33, Tiana, 28/11/2009 - 21:39

Aquesta senyora no va plegar per que estigués malalta. Sabia que la tocarien amb el seu amic Luigi pel mig i va plegar per després anar a un lloc on creia no la tocarien. Ah, i va fer la cruel comparança amb l'11-S. Greu patinada.

#19 Adelaida, hostalric, 28/11/2009 - 20:58

Harta estoy de decir que con lo que han mandado y siguen mandando, Manuela, su esposo, el alcalde acdtal. Sr. J. C. Mas, si lo sanbian por complices y si no lo sabian por inutiles, todos corresoponsables

#18 Pere, BCN, 28/11/2009 - 13:23

TV3 l'any que ve pot fer una noba versió que es digui. A la presó, i que parlin amb totes aquestes personalitats sociales, a veure si també hi haurà el "Molt Honorable" PP Montilla

#17 Kropotkin, Vic, 28/11/2009 - 13:15

Ramon (Cham): Ese tio es miembro de todo lo que pueda utilizar para ganar dinero. Lo que ocurre es que es el tipico catalanista de derechas (CiU). Es de los tipicos catalanistas que se amoldan a cualquier régimen, Ahora iba de catalanista.

#16 kim, hospi, 28/11/2009 - 12:19

Carai quina casualitat!!! de mica en mica totes les peces van encaixant... el marit de la de madre, la fribromialgia que es guareix soleta, corbacho, montilla, chakon, iceta, zaragoza... tot va encaixant, i lo mes divertit es que van tiran de la manta.