Publicitat
Política · 6 d'Agost de 2017. 14:09h.

Bassa acusa l’Estat de tractar Catalunya "com una colònia"

La consellera diu que Enric Millo "està de vacances"

Bassa acusa l’Estat de tractar Catalunya "com una colònia"

Dolors Bassa

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, ha carregat contra el Govern espanyol i el secretari d'Estat d'Infraestructures, Julio Gómez-Pomar, que aquest diumenge en la seva visita a l'aeroport de Barcelona. "Ens tracten com una colònia", ha manifestat.

"Avui venir aquí després de 14 dies de no haver-se presentat, de no ser-hi mai, i dir que la culpa és de la Generalitat, és indignant", ha criticat Bassa en declaracions al Via Lliure de Rac-1, que també ha carregat contra el líder del PPC, Xavier García Albiol.

"El senyor Albiol no sap de qui són les competències i no sap absolutament res perquè des d'un primer moment ens hi hem posat. De fet, la reunió de 12 hores de divendres va ser a instància nostra. Des del primer moment hem volgut mediar. Hi hem estat sempre. Jo estic aquí a Barcelona, no estic de vacances".

La titular de treball ha recordat que "el Govern té competències en mediació, res més. Tota la gestió de l'aeroport és d'AENA i de l'Estat". "Això queda molt clar en el fet que els serveis mínims no els hem pogut posar des de la Generalitat", ha afegit.

"Quan va sorgir aquest conflicte -ha explicat- ens vam posar en contacte amb la subdelegació del govern. Ens van contestar que el senyor Enric Millo estava de vacances, que el seu segon també, que havien posat el sotsdelegat de Girona i que ell no tenia competències per parlar d'això".

Finalment, ha reconegut que "el principal escull són les condicions laborals i la precarietat que tenen els treballadors, però l'escull també és el que hi ha a l'entorn d'aquestes demandes..." "Sembla que no hi ha el mateix reforç a Barcelona que en altres aeroports", ha conclòs.

56 Comentaris

Publicitat
#33 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 07/08/2017 - 18:29

L'ANC "aprofita" el boicot de l'estat espanyol envers Catalunya per demostrar al món que sem una nació ocupada i maltractada. No sé qui està més contra del turisme: la CUP o AENA? A Barajas tot va com una seda i al Prat no!? No cal ser gaire espavilat per adonar-se que sem una colònia...

#33.1 Pan con tomate y jamón Ibérico, Desenroscando barretinas, 08/08/2017 - 20:23

Un gabacho hablando de colonias..., tiene coj....

#32 Sally, Calafell, 07/08/2017 - 15:59

Bé, almenys hem passat de "ser una colònia" a "ser como una colònia" (ho escric amb ironia).

#31 Tirant, Begur, 07/08/2017 - 14:07

aquestes persones existeixen de veritat? digueu-me que aquesta senyora es un muppet, si us plau digueu-me que al cul te la mà d'un ingeniós i al·locat ventríloc!

#30 Montse, Barcelona, 07/08/2017 - 11:17

Y a ver si se acaban con las malas prácticas de ofrecer contratos a la baja, que a la práctica significa menos personal, peor renumerado y menos cualificado. Y me gustaría saber, sin justificar ni mucho menos a AENA por aceptar la oferta a la baja de Eulen, qué tipo de contratos de EETT han habido con la Generalitat y bajo qué condiciones en años

#29 pepe.----, andorra, 07/08/2017 - 10:59

Mas demagogia barata, q no decaiga la fiesta....