Publicitat
Política · 8 de Gener de 2019. 08:33h.

Bassa demana que ERC i PDECAT votin els Presuposstos de l'Estat

"No podem deixar caure el govern de Pedro Sánchez"

Bassa demana que ERC i PDECAT votin els Presuposstos de l'Estat

L'exconsellera Dolors Bassa, en una entrevista a El món a RAC1, fa una crida a no deixar a l'estacada Pedro Sanchez davant les posicions del PP i Ciutadans i l'auge de l'extrema dreta. No és partidària, per ara, d'aprovar-li els pressupostos però deixa clar que l'alternativa al govern del PSOE seria pitjor.

"Ara per ara, un 'no' rotund als pressupostos, tampoc el diria. Aprovar-los tampoc. No podem deixar caure el govern de Pedro Sánchez. L'alternativa a tombar aquest govern és molt pitjor amb el PP, Ciutadans i l'extrema dreta. Si volen aprovar-los, que facin un gest. El que sigui, però que el facin", ha dit.

Ho fa a les portes d'un judici al que s'hi enfrontarà serena i amb ganes de defensar-se. Sobre les mobilitzacions llança un crit d'alerta. Demana coordinació i que sobretot no tapin l'impacte mediàtic que poden tenir les declaracions dels presos.

"Durant el judici, hi haurà moltes mobilitzacions però espero i desitjo que siguin coordinades. No m'agradaria que les concentracions tapessin o taquessin el que es digui al judici. Aquells dies, el protagonisme ha de ser nostre. El judici tindrà molt d'impacte i vindran observadors internacionals. És una finestra que tindrem. Fins ara, hem sentit les acusacions, d'una banda, i nosaltres encara no hem pogut explicar la nostra versió", ha manifestat.

Bassa avança una data: el 6 de febrer. Diu que té constància que aquest dia ja hi ha testimonis de l'acusació citats a declarar. Per tant calcula que ben aviat ja començarà el judici al procés al Tribunal Suprem.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#16 JC, Barcelona, 08/01/2019 - 15:38

Está acojonada. Es normal, la cárcel es lo que tiene, de repente hay gente que se da cuenta de que la vida va en serio. A ella los presupuestos se la repanpinflan, lo que quiere es salir de la cárcel cuanto antes y sus esperanzas están en el indulto, es decir, en el PSOE.

#15 pepe, andorra, 08/01/2019 - 15:10

cuanto mas tiempo este Sanchez al frente, mas votos para VOX y mas hundido dejaran al PSOE y de rebote a su gran aliado, el PP.

#14 Tal com deia Kiessinger, Washington del Besós, 08/01/2019 - 14:09

H. Kiessinger quan li varen demanar que en pensava d'un dictador centreamericà va dir alló de "és el nostre f.. de puta", volent dir que no valía res per era el que els feia la feina bruta.

#13 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 08/01/2019 - 14:02

La gallina de pell se li posa al kukluxcat pensat en un 155 indefinit propiciat per les tres bessones del achilipu

Tan be que viviem tots al l´oasi de pujol amb la maripau, la familia suque, mossen ballarin i el filiprim quan l´antiga casa pujol no tenia veleitats colpistes i nomes es dedicava a robar.

#11 JC, Barcelona, 08/01/2019 - 12:24

El dilema de Pedro Sánchez consiste en que como los indulte antes de las elecciones el PSOE se vuelve residual. Al él eso le da igual, como le da igual su país. Él quería ser Presidente, pasar a la Historia, todo eso... Y ya lo ha conseguido. Lo demás, ¿qué más da?

#11.1 tzatza, bcn, 08/01/2019 - 14:09

Y lo más importante: una jubilación vitalicia de expresidente por año y medio en el puesto.