Publicitat
Política · 1 d'Octubre de 2021. 08:40h.

Bassa no repetiria l'1-O

L'exconsellera admet que fins i tot les estructures d'Estat s'havien de "negociar"

Bassa no repetiria l'1-O

L'exconsellera Dolors Bassa ha assegurat en una entrevista en el Huffington Post que “avui, amb la informació que tinc, no repetiria el referèndum”. "Anàvem preparats, però mai vam pensar que passaria el que va passar, la repressió…", ha lamentat.

Bassa reconeix que "de la manera que va ser el referèndum, no serveix per declarar la independència, ara no" i admet que fins i tot les estructures d'estat s'havien de negociar. "La meva part, que era la de protecció social, comptava amb un pla, però calia negociar-lo", remarca.

L'exconsellera exposa que "pots tenir diners per a la jubilació o la seguretat social per un temps… Però la caixa és comuna i calia negociar els traspassos". "Si es declarava la independència, també calia negociar", insisteix.

Finalment, creu que no va haver-hi malversació de fons per a finançar el procés. "Del meu departament, no. D'uns altres no ho sé, però estic gairebé segura que no. No es va pagar res del 1-O amb diners de la Generalitat", conclou.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#14 Purria lazi, Mollerussa, 02/10/2021 - 06:34

Teníamos un plan, un plan cojonudo, no podía fallar.... Jajajajajajaja
Y lo de que no hubo malversación no te lo crees ni tu. Vosotros no dais ni un paso sin poner primero la mano. Vaya recua de ineptos y chorizos. Y los que han venido detrás todavía lo mejorarán. Bon profit!

#13 Hermós, Palafrugell, 01/10/2021 - 17:29

Gràcies consellera! Sou i sereu sempre un dona valenta i inocent que vareu fer honor al vostre carreg . Catalunya sempre us estarà agraïda. No ho dubti mai!

#12 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 01/10/2021 - 14:26

Que poco temple el de nuestros carlistas. A la primera adversidad se nos han venido abajo.

Sus abuelos los hubieran hecho fusilar

#11 Agus, Cornella, 01/10/2021 - 12:21

violar? robar? asesinar? hoy sabiendo la represion del Estado, no volveria a hacerlo....

#10 Embolica que fa fort, Barcelona, 01/10/2021 - 12:07

Quines declaracions, no s'aguanten ni amb pinces, ténen a la parròquia groga en molt nala consideració, els prenen a tots per tontos, sort que la majoria de catalans pensen i no es deixen embaucar així com així per la brava