Publicitat
Política · 22 de Juliol de 2008. 10:30h.

Bassas afirma que "no vull ser utilitzat pels qui volen mal a la Corpo"

El periodista diu que "'El matí' és més que un programa, però jo només sóc un periodista"

Bassas afirma que "no vull ser utilitzat pels qui volen mal a la Corpo"

Un moment de la protesta contra el comiat de Bassas

L'experiodista de Catalunya Ràdio, Antoni Bassas, ha manifestat en una entrevista a l'Avui que "no vull sobredimensionar el meu relleu. En aquest país tenim tendència a convertir-ho tot en alguna cosa més que allò que és. Tenim un club que és més que un club. Una escolania que és més que una escolania. Doncs, segurament, El matí de Catalunya Ràdio ja és més que un programa, però jo només sóc un periodista. Vivim en democràcia, se m'ha acabat la feina com a tants altres treballadors, amb l'avantatge que probablement aviat en trobaré una altra perquè tinc moltes ofertes sobre la taula. Per tant, jo no vull pensar que l'implícit nacional pot ser motiu d'incomoditats quan l'empresa en la qual treballava es diu 'la ràdio nacional de Catalunya'".

D'altra banda, el periodista ha remarcat que "jo no voldria ser utilitzat pels que li volen mal a la Corporació ni pels que en volen treure un profit polític o mediàtic. Ni tampoc no vull ser utilitzat com un drap brut, com em passa quan llegeixo -i tanco de seguida- els xats dels diaris. De vegades, no sé com publiquen aquestes coses. No sé com capçaleres tan prestigioses com la d'aquest diari, o d'altres, permeten que la gent s'expressi amb una capacitat destructiva tan gran, entre ells i amb els subjectes de qui parlen. Per aquesta gent tampoc no vull ser utilitzat".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 oriol1970, BCN, 23/07/2008 - 11:24

Benvolgut, Antoni. Jo he estat un dels molts catalans que ha opinat sobre la teva expulsio de CatRadio. No em sento per aludit quan parles que "no vols ser utilitzat". No en trec cap benefici personal d'aquest fet: no milito a cap partit ni lobby de po

#11 Viriato, Barna, 23/07/2008 - 00:45

Aquí vamos a morir empachados por la exceléncia. Que si el "mati" es mas que un programa, el Barca mas que un club, el aeropuerto mas que un aeropuerto, en Pujol mas que un president, el burro.... !ay¡ el burro, el burro ya es el no va mas.

#10 pep, manresa, 22/07/2008 - 23:46

En les mateixes paraules del Bassas hi ha la contradicció: "no vull sobredimensionar el meu relleu", però també diu: "no vull pensar que l'implícit nacional pot ser motiu d'incomoditats".
Doncs si Bassas, si, ja ho pots pensar.

#9 Joan Vives, Lleida, 22/07/2008 - 20:41

Rafael de Barcelona, doncs d'impostos cap, ja que els mileuristes com que cobren molt poc ni els hi tornen els 400 euros ni han de fer la declaració.

#8 Pere, BCN, 22/07/2008 - 20:39

Rafael de BCN, a la teva feina et censuren les teves opions? Et volen fer fora pels teus ideals polítics? Si respons que SÍ, doncs ets com en Basses, si les respostes són NO, pensa si t'agradaria que t'ho fessin.