Publicitat
Política · 26 de Març de 2015. 18:24h.

Bassets denuncia el "periodisme presidencial”

El director adjunt d’El País critica els periodistes que “es conjuren per donar suport al president Mas faci el que faci, fins a la victòria final”

Bassets denuncia el "periodisme presidencial”

El director adjunt d'El País, Lluís Bassets

El director adjunt d’El País, Lluís Bassets, ha criticat el “periodisme presidencial”, que, segons ha dit, “es conjuren per donar suport al president Mas faci el que faci, digui el que digui i fins a la victòria final”.

“Periodisme polític de samarreta, periodisme a les ordres del president, aquesta és la moda, com a mínim fins el 9 de novembre”: ha afegit.

Bassets ha fet aquesta afirmació durant l’acte de presentació del llibre del periodista Joan Tapia ¿España sin Cataluña? (Ediciones Península), celebrat a l’auditori del Cercle d’Economia, amb la presència dels directors de La Vanguardia, El Periódico de Catalunya i l’ARA.

També ha fet lamentat els periodistes que fan aquest “periodisme presidencial”, apuntant que “s’inspiren, pel meu gust molt erròniament, en un moment excepcional de la història del periodisme català i en un personatge també excepcional, rellevant i extraordinari per molts conceptes com va ser Eugeni Xammar”.

Durant la seva intervenció, el director adjunt d’El País també ha assenyalat que “és pot ser independentista i no estar d’acord amb el procés tal com s’ha plantejat”.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#29 abcdari, bcn, 27/03/2015 - 14:22

Que això ho digui un de El Pais que no s'han dedicat mai a altra cosa que lloar els socialistes.... te la seva gràcia (per no dir un exercici de cinisme fastigos)

#28 narcisa, independència i independènPPSOEciu, 27/03/2015 - 12:21

el Bassets es tan ase sociata que figura que quan ell lloa a canvi de dos plats de llenties i una corbata (sucada) les figures de San Felipe Gonsaga, su Zetapeta i/o el Montisha, aquests no han estat mai presidents.

#27 Carlos Gomez, Bcn, 27/03/2015 - 11:46

Sort que aqui a Terra Santa tenim periodisme net de polç i palla, periodisme de referencia, periodisme independent i critic com el que mes amb qualsevol poder com el del Marc-Alvaro, el Sanchis o la Rahola, d´entre molts altres.
Visca la llibertat.

#26 Magda, Barcelona, 27/03/2015 - 10:31

El " comedero" es dona a tots els àmbits de la Generalitat, inclòs el periodistic . No es noticia. La noticia fora , que es fes quelcom per a erradicar-lo.

#25 iñigo, bilbao, 27/03/2015 - 10:25

Pretenden hacernos creer con propaganda que el nou país sería más democrático y en realidad sostienen una red antidemocrática de medios subvencionados al dictado del poder político. Para una persona mínimamente crítica y ajena al rebaño esto da miedo. Mucho miedo.