Tardà i un exministre del PP assistiran a un acte d'una fundació del PSC

Bastint ponts

Joan Tardà

L'exportaveu d'ERC al Congrés Joan Tardà i l'exministre d'Exteriors del PP, José Manuel García-Margallo, coincidiran en la IV Convenció Federalista que tindrà lloc el pròxim 26 de novembre a Barcelona. L'acte estarà organitzat per la Fundació Rafael Campalans -propera al PSC-, juntament amb la Fundación Pablo Iglesias i la Friedrich Ebert Stiftung. També hi participaran figures de la política catalana.

La convenció també comptarà amb la participació de l'expresident de la Generalitat, José Montilla, la presidenta del Congrés dels diputats, Meritxell Batet, la dirigent dels Comuns, Jèssica Albiach, la directora de la Fundació Rafael Campalans, Esther Niubó,  així com la professora de Ciència Política Astrid Barrio.

La trobada tindrà dues taules de debat, una sobre el document que el professor Eliseo Aja ha elaborat i que es presentarà en la convenció, 'España y el federalismo complejo'; així com una taula política amb representants de diferents partits per debatre sobre la necessitat d'avançar cap a una reforma federal d'Espanya.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 pepe, andorra, 09/11/2019 - 20:19

vaya, solo faltaba rajoy para q todo estuviera completo.....¿De q logia son? Dios los cría y el viento los arrejunta.....

#4 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 09/11/2019 - 18:46

El ejecutor del 155: «No podía creer la colaboración de tan insignes independentistas como Artadi, Aragonès o Cullell: le obedecían escrupulosamente en su horario de oficina y luego por la tarde salían a los medios de comunicación a hacerse los irredentos»

abc 3-2-2019


Dorms tranquil per la nit Tarda ? Sou escoria, pura escoria

#3 Neferu, Barcelona, 09/11/2019 - 11:23

Día de reflexión. Pues ahí va una: Por una vez estaría bien que dejásemos los sentimientos aparcados ; decirle abiertamente al corazón que NO es una infidelidad sino una imperiosa necesidad de votar con el cerebro para salir del bucle en que estamos; que es la única forma de no vernos abocados a otras nuevas elecciones.El corazón seguro lo entie

#2 joan, manresa, 09/11/2019 - 11:00

tinu.)en parlem i efectivament tots 5 estem d'acord en una cosa...,No sabem a qui votarem,pro si sabem a qui no votarem...,no la nostra decisió,pro si que no volem pactes,que no siguin anunciats abans..,i menys pactes "suïcides"...,encares estem escaldats dels ultims...,CAT,no es mereix ni "Chupitrosques""cagamanecs "i menys saltamarges".SALU

#1 joan, manresa, 09/11/2019 - 10:54

El Casal obrint la seva tertúlia des de Moro-L'andina..---En compliment del establert,"els 7 de la tertúlia" ,( avui ens en falten dos ,per problemes de salut),farem una jornada de reflexió....,tots al voltant de la taula i com "pregedeus"...,reflexionem....---El Mingo aixeca el cap i diu..:prou ,avereu si tos arribem ala mateixa "reflexió"