Publicitat
Política · 27 d'Agost de 2020. 12:00h.

"Batalla campal" entre JxCat i ERC

El líder del PPC Alejadro Fernández critica l'"agonia" del Govern

"Batalla campal" entre JxCat i ERC

El president de l'PPC, Alejandro Fernández, veu una "batalla campal" entre Junts per Catalunya i Esquerra i demana al president de la Generalitat, Quim Torra, que convoqui eleccions perquè "no té sentit allargar l'agonia de la Generalitat". "Catalunya necessita un nou impuls", remarca.

Alejandro Fernández ha qualificat de "dolenta" la gestió de l'Executiu de Torra amb la pandèmia i en una entrevista a El País assenyala que "van cometre un error mortal en política, que és mentir".

"Van negar el rebrot a Lleida" lamenta el dirigent de l'PPC, que el considera "un insult a la ciutadania". "La gestió de Salut ha estat caòtica: venien que Catalunya seria un exemple quan recuperés la competència i no ha així", ha criticat.

Finalment, el líder d'el PPC considera que l'objectiu de l'independentisme és "erosionar la Monarquia per a crear una repúlica espanyola com a pas previ a la catalana". "El seu objectiu no és donar un cop unilateral", sentencia.

27346-fernandez.jpg

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla destroza cerebros..., 27/08/2020 - 14:19

¿Por cierto donde tienen escondido al Mojamé... responsable del desastre de las residencias...?¿o es que ya le han enviado a Marrakech para hacer de camellero...?

#1 Alcoberro´s, Barcelona, 27/08/2020 - 13:27

¿Y si les dotamos de armas ? así la batalla campal será más provechosa