Publicitat
Política · 9 d'Abril de 2022. 17:18h.

"Batalla estèril" entre l'independentisme

El portaveu de Demòcrates, Toni Castellà, demana "organitzar un embat definitiu"

"Batalla estèril" entre l'independentisme

El portaveu de Demòcrates de Catalunya, Antoni Castellà, ha instat a l'independentisme a "recuperar la via guanyadora i emprendre tots els esforços per organitzar l'embat definitiu que desbordi l'Estat, en lloc de perdre el temps en una batalla estèril entre independentistes".

Castellà ha reclamat unitat entre els partits i entitats independentistes, durant l'acte commemoratiu del 84 aniversari de l'afusellament del republicà Manuel Carrasco i Formiguera pel franquisme.

"L'Estat ens ha demostrat que no negociarà la seva sobirania si no es veu forçat a fer-ho, perquè durant quatre anys no hem tingut ni una sola evidència que vulgui aproximar-se a una solució negociada", ha assegurat.

El portaveu de Demòcrates ha afirmat que "la independència mai havia tingut tant suport", tanmateix, considera que tampoc hi havia hagut "tanta decepció amb els partits". "Mai havíem estat en millor posició per aconseguir la independència, i no tenim cap excusa per no anar fins al final", ha afegit.

"Assumir els costos de fer possible la independència és la garantia de la llibertat de la futura generació. La proclamació del 27-O de 2017 la vàrem votar totes les forces independentistes, no és interpretable, i ens obliga", ha manifestat.

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, també ha estat present al cementiri de Montjuïc de Barcelona en l'acte d'homenatge a Carrasco i Formiguera.

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#49 Sebastian, Barcelona, 11/04/2022 - 01:10

Lo que tendría que pedir es una cita en Llongueras.

#48 Beto, Tortosa, 10/04/2022 - 22:55

El Procés fue una buena agencia de colocación mientras duró. El tipejo este se desgañita para recordar aquello tan sobao de Qué hay de lo mío?
El individuo este es inútil? Afirmarlo es quedarse corto.

#47 Tirant, Bcn, 10/04/2022 - 21:33

Dins del món separatista aquest paio crec que es troba entre els més inútils, sectaris, oportunistes i intranscendents. Si no el que més ...

#46 Carlos Gomez, diuen, diuen, diuen.., 10/04/2022 - 18:51

Sembla mentida que amb lo espavilat que es i els anys que porta tenint relacions intimes amb ell que l´Antoniu encara no s´hagi adonat que Deu Nostre Senyor no ha tingut mai cap escrupol per canviar de samarreta a meitat del partit quan els dolents son superiors en numero als altres.

Sembla mentida Antoniu

#45 Laughter, L'H - España, 10/04/2022 - 18:11

En una cosa sí le doy la razón: la independencia nunca había sido apoyada por tanto borrego. Porque en eso es en lo que se ha convertido el pueblo catalán: UNA MANADA DE BORREGOS.